Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-28 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17638
Arrubium Măcin FC AndreC
5-3-2 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 21.6
formidabel Schieten zwak
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Roch rent richting de bal. Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă geeft een hoge lob. Arizaga rent richting de bal. Arizaga geeft een hoge lob. Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arizaga de bal. Arizaga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Roch passt de bal met de wreef. Arizaga heeft problemen om de bal te vangen. Arizaga passt de bal in één keer door. Daar is Opatrný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ciucă de bal. Arizaga is nu in balbezit. Arizaga met een sublieme pass. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Opatrný is nu in balbezit. Opatrný passt de bal in één keer door. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga schiet op doel. Ciucean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 2:0

8e minuut.
Roch rent richting de bal. Roch geeft de bal voor. Arizaga is nu in balbezit. Arizaga draait met de bal, schiet en ... Ciucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 3:0

10e minuut.
Arizaga onderschept slim de pass. Arizaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Opatrný de bal. Opatrný schiet op doel. Ciucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Criţă speelt de bal door. Olivos is nu in balbezit. Olivos passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arizaga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Herghelegiu de bal. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Ciucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 4:0

15e minuut.
Olivos rent richting de bal. Olivos met een sublieme pass. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Ciucean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 5:0

17e minuut.
Criţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Opatrný de bal. Opatrný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 6:0

19e minuut.
Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Leanca geeft de bal voor. Olivos kopt de bal weg. Opatrný rent richting de bal. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Olivos probeert naar een medespeler te passen. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Roch speelt de bal door. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga haalt uit met een fantastische trap. Ciucean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Oriente geeft een hoge lob. Arizaga kopt de bal weg. Mihăileanu heeft problemen om de bal te vangen. Opatrný rent richting de bal. Opatrný schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Criţă probeert naar een medespeler te passen. Kufa rent richting de bal. Kufa geeft een lange en hoge pass. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 7:0

28e minuut.
Olivos passt de bal in één keer door. Arizaga is nu in balbezit. Arizaga geeft een lange en hoge pass. Opatrný krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 8:0

30e minuut.
Olivos is nu in balbezit. Olivos passt de bal met de wreef. Herghelegiu heeft problemen om de bal te vangen. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 9:0

35e minuut.
Leanca probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Góngora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opatrný springt en kopt de bal. Ciucean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 10:0

43e minuut.
Roch geeft de bal voor. Opatrný rent richting de bal. Arizaga rent richting de bal. Arizaga schiet op doel. Ciucean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 11:0

43e minuut.
Miclea met een sublieme pass. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizaga onderschept slim de pass. Arizaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 15%, FC AndreC 85%.
Arrubium Măcin - FC AndreC 11:0

46e minuut.
Uyanık komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Roch verovert de bal door een tackle van achteren. Roch geeft de bal voor. Uyanık kopt de bal weg. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga haalt uit met een fantastische trap. Ciucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 12:0

49e minuut.
Ciucean trapt de bal weg van het doel. Daar is Olivos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivos met een sublieme pass. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 13:0

53e minuut.
Olivos passt de bal zonder na te denken. Uyanık heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık speelt de bal door. Arizaga heeft problemen om de bal te vangen. Arizaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 14:0

54e minuut.
Palfinger passt de bal met de wreef. Oriente geeft een lange en hoge pass. Arizaga kopt de bal weg. Uyanık rent richting de bal. Uyanık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Roch kopt de bal weg. Arizaga rent richting de bal. Arizaga probeert naar een medespeler te passen. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Roch geeft een lange en hoge pass. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga passt de bal met de wreef. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Arizaga rent richting de bal. Uyanık rent richting de bal. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Roch is nu in balbezit. Roch passt de bal in één keer door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Ciucean trapt de bal weg van het doel. Miclea kopt de bal weg. Góngora heeft problemen om de bal te vangen. Góngora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Palfinger passt de bal met de wreef. Arizaga rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga onderschept slim de pass. Arizaga met een sublieme pass. Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 15:0

69e minuut.
Góngora met een snelle inworp. Olivos rent richting de bal. Olivos passt de bal in één keer door. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga haalt uit met een fantastische trap. Ciucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Herghelegiu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Góngora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 16:0

70e minuut.
Miclea speelt de bal door. Ignat is nu in balbezit. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 17:0

72e minuut.
Olivos geeft de bal voor. Daar is Arizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leanca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arizaga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Ciucean trapt de bal weg van het doel. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora met een sublieme pass. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 18:0

76e minuut.
Miclea probeert naar een medespeler te passen. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga draait met de bal, schiet en ... Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 19:0

78e minuut.
Olivos probeert naar een medespeler te passen. Góngora met een sublieme pass. Daar is Herghelegiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ciucean met een harde bal richting middenveld. Olivos kopt de bal weg. Herghelegiu probeert de bal met de borst te controleren. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Ciucean trapt de bal weg van het doel. Góngora kopt de bal weg. Uyanık kan de bal niet met de borst controleren. Uyanık schiet op doel. Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga schiet op doel. Ciucean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uyanık heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 20:0

82e minuut.
Góngora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık schiet op doel. Ciucean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 21:0

84e minuut.
Arizaga schiet op doel. Ciucean speelt de bal door. Olivos kopt de bal weg. Arizaga controleert de bal met de borst. Arizaga haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ciucean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Arizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizaga geeft een lange en hoge pass. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC AndreC 22:0

87e minuut.
Góngora met een sublieme pass. Olivos bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivos met een sublieme pass. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 13%, FC AndreC 87%.
Arrubium Măcin - FC AndreC 22:0