Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unirea Botoşani U.Craiova
Normal Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei rent richting de bal. Amariei passt de bal met de wreef. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu schiet op doel. Rozan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Fedorca verovert de bal door een tackle van achteren. Opriţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fedorca raakt geblesseerd tijdens het duel. Fedorca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tomoşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Manolescu rent richting de bal. Manolescu met een sublieme pass. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:1

23e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal in één keer door. Moţoc is nu in balbezit. Moţoc draait met de bal, schiet en ... Rozan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:2

31e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei passt de bal zonder na te denken. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manolescu is nu in balbezit. Manolescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:3

34e minuut.
Agăt speelt de bal door. Horovăţ speelt de bal door. Docan rent richting de bal. Moţoc onderschept slim de pass. Moţoc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Botoşani 71%, U.Craiova 29%.
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:3

47e minuut.
Horovăţ geeft de bal voor. Ciolţea rent richting de bal. Manolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Manolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:4

59e minuut.
Predilă speelt de bal door. Moţoc rent richting de bal. Horovăţ met een sublieme pass. Daar is Manolescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gheorghiţă met een harde bal richting middenveld. Amariei kopt de bal weg. Ciolţea kan de bal niet met de borst controleren. Manolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Manolescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:5

71e minuut.
Liga met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrotă de bal. Manolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Manolescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fedorca passt de bal zonder na te denken. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolescu passt de bal zonder na te denken. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Horovăţ rent richting de bal. Horovăţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cristache de bal. Moţoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţoc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea Botoşani 52%, U.Craiova 48%.
Unirea Botoşani - U.Craiova 0:5