Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-17 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: mteam Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2009
Fotbal Club Farul Constanta Fc Klewe
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu onderschept slim de pass. Docu probeert naar een medespeler te passen. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu onderschept slim de pass. Docu passt de bal met de wreef. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Criţă onderschept slim de pass. Criţă probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Alexandru de bal onder controle te krijgen. Podgorean is nu in balbezit. Podgorean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sturdza rent richting de bal. Theodor verovert de bal door een tackle van achteren. Theodor passt de bal met de wreef. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Raicu verovert de bal door een tackle van achteren. Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. Ciurba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Farul Constanta - Fc Klewe 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Farul Constanta 56%, Fc Klewe 44%.
Fotbal Club Farul Constanta - Fc Klewe 1:0

52e minuut.
Cacoveanu passt de bal met de wreef. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodor krijgt een gele kaart. Alexandru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alexandru kan niet meer verder spelen. Micsoniu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Petschovschi neemt vlug de vrije trap. Docu speelt de bal door. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza schiet op doel. Petschovschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Catalan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu haalt uit met een fantastische trap. Petschovschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Podgorean met een sublieme pass. Raicu is nu in balbezit. Stăvaru is nu in balbezit. Raicu onderschept slim de pass. Raicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ciurba trapt de bal weg van het doel. Theodor kopt de bal weg. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Raicu is nu in balbezit. Raicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Farul Constanta - Fc Klewe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Farul Constanta 62%, Fc Klewe 38%.
Fotbal Club Farul Constanta - Fc Klewe 2:0