Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: RomaniaTV Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2230
RomaniaTV METALUL SIGHIȘOARA
Attack Tactiek Buna
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Talpăşan kopt de bal weg. Radian is nu in balbezit. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian rent richting de bal. Radian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Popa onderschept slim de pass. Radian is nu in balbezit. Radian passt de bal met de wreef. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bârlea probeert naar een medespeler te passen. Vişoianu speelt de bal door. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 1:0

18e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Talpăşan onderschept slim de pass. Talpăşan met een sublieme pass. Radian is nu in balbezit. Radian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bârlea speelt de bal door. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Radian is nu in balbezit. Radian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Radian is nu in balbezit. Radian met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Udrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea speelt de bal door. Pintilii speelt de bal door. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Căpăţână passt de bal in één keer door. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Moise geeft de bal voor. Nicolae is nu in balbezit. Nicolae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 46%, METALUL SIGHIȘOARA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 1:1

47e minuut.
Peţeanu met een sublieme pass. Rotaru rent richting de bal. Rotaru geeft de bal voor. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian draait met de bal, schiet en ... Udrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 2:1

51e minuut.
Raicu geeft de bal voor. Buhoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgănescu met een sublieme pass. Rotaru rent richting de bal. Rotaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Rotaru rent richting de bal. Rotaru speelt de bal door. Radian rent richting de bal. Radian haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ispas rent richting de bal. Talpăşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ispas raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolae kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Osmochescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaniaTV 53%, METALUL SIGHIȘOARA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaniaTV - METALUL SIGHIȘOARA 2:2