Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Otelul Oradea Leii din Banie
Normal Tactiek 442 a
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.5
hopeless Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Iorgulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Grecu de bal. Argeşeanu begaat een overtreding. Argeşeanu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Modan onderschept slim de pass. Modan geeft een hoge lob. Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Murgovan de bal. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan speelt de bal door. Frunză heeft problemen om de bal te vangen. Frunză schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Iorgulescu passt de bal in één keer door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu begaat een overtreding. Luca raakt geblesseerd tijdens het duel. Luca wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otelul Oradea 60%, Leii din Banie 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otelul Oradea - Leii din Banie 0:0

56e minuut.
Bursuc geeft een hoge lob. Inworp. Modan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunză is nu in balbezit. Frunză geeft een hoge lob. Drăgoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Argeşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan passt de bal in één keer door. Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Drăgoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan onderschept slim de pass. Bădălan passt de bal in één keer door. Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu geeft de bal voor. Caramarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft de bal voor. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan haalt uit met een fantastische trap. Drăgoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Otelul Oradea 62%, Leii din Banie 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Otelul Oradea - Leii din Banie 0:0