Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regal Fotbal Club Real Shadow
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Binescu rent richting de bal. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Titirică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titirică krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mănăilă met de inworp. Chitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru met een sublieme pass. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Binescu is nu in balbezit. Binescu passt de bal zonder na te denken. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Horvath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Horvath niet meer kan verder spelen. Miculescu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dragu geeft een hoge lob. Inworp. Ristoiu met de inworp. Manu rent richting de bal. Manu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Alexe met een harde bal richting middenveld. Cintezoi probeert naar een medespeler te passen. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu schiet op doel. Miculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Titirică passt de bal zonder na te denken. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete passt de bal in één keer door. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regal Fotbal Club 48%, Real Shadow 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regal Fotbal Club - Real Shadow 0:0

74e minuut.
Ştefănuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş onderschept slim de pass. Barbaru is nu in balbezit. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Manu onderschept slim de pass. Manu geeft een lange en hoge pass. Barbaru rent richting de bal. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ristoiu met een snelle inworp. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Afilipoaiei de bal. Ionaş rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chivulete neemt de hoekschop. Alexe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regal Fotbal Club 36%, Real Shadow 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regal Fotbal Club - Real Shadow 0:0