Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOĞAZIN YARGIÇLARI SamırsakFK
mertvegert Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 17.7
solide Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Balkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu passt de bal in één keer door. Taulats is nu in balbezit. Taulats schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 1:0

8e minuut.
Balkar is nu in balbezit. Roubenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez is nu in balbezit. Milosteanu is nu in balbezit. Milosteanu schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Milosteanu met de inworp. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez geeft een lange en hoge pass. Taulats krijgt zijn hoofd ertegen. Tepsici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 2:0

15e minuut.
Cankurtaran is nu in balbezit. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu probeert naar een medespeler te passen. Taulats rent richting de bal. Taulats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski passt de bal in één keer door. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roubenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roubenyan geeft een hoge lob. Jonatowski kopt de bal weg. Taulats rent richting de bal. Taulats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is mintaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzinovitch onderschept slim de pass. Tzinovitch met een sublieme pass. Taulats heeft problemen om de bal te vangen. Taulats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kalkınç geeft een lange en hoge pass. Türkü geeft de bal voor. Taulats springt en kopt de bal. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski geeft een lange en hoge pass. Tepsici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jonatowski rent richting de bal. mintaz rent richting de bal. Jonatowski onderschept slim de pass. Taulats rent richting de bal. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 3:0

29e minuut.
Klungelig pakt Balkar de bal. Rossa onderschept slim de pass. Rossa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taulats de bal. Taulats draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski draait met de bal, schiet en ... Tepsici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 4:0

35e minuut.
Ünver geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narváez met een snelle inworp. Milosteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu geeft een lange en hoge pass. Tepsici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jonatowski onderschept slim de pass. Jonatowski probeert naar een medespeler te passen. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats draait met de bal, schiet en ... Tepsici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Taulats rent richting de bal. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 5:0

38e minuut.
Tzinovitch geeft een lange en hoge pass. Milosteanu kopt de bal weg. Daar is Jonatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonatowski draait met de bal, schiet en ... Tepsici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Taulats rent richting de bal. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Savunur is nu in balbezit. Savunur met een sublieme pass. Jonatowski is nu in balbezit. Jonatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 6:0

45e minuut.
Narváez passt de bal met de wreef. Rossa heeft problemen om de bal te vangen. Rossa geeft de bal voor. Taulats maakt een snoekduik en kopt de bal. Tepsici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 23%, SamırsakFK 77%.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 7:0

48e minuut.
Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu probeert naar een medespeler te passen. Taulats rent richting de bal. Taulats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap. Tepsici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 8:0

55e minuut.
Milosteanu heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu passt de bal in één keer door. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap. Tepsici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rossa met een sublieme pass. Klungelig pakt Jonatowski de bal. Jonatowski speelt de bal door. Taulats is nu in balbezit. Taulats draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez geeft een lange en hoge pass. Jonatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınoğuz kopt de bal weg. Roubenyan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jonatowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Tzinovitch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzinovitch passt de bal met de wreef. Jonatowski speelt de bal door. Taulats is nu in balbezit. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Narváez geeft een hoge lob. Daar is Jonatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savunur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzinovitch verovert de bal door een tackle van achteren. Tzinovitch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal met de wreef. Taulats rent richting de bal. Taulats schiet op doel. Tepsici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 9:0

73e minuut.
mintaz passt de bal zonder na te denken. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski met een sublieme pass. Taulats is nu in balbezit. Taulats schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Türkü met een sublieme pass. Savunur geeft een lange en hoge pass. Taulats rent richting de bal. Taulats schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Balkar rent richting de bal. Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal zonder na te denken. Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taulats draait met de bal, schiet en ... Tepsici bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOĞAZIN YARGIÇLARI 22%, SamırsakFK 78%.
BOĞAZIN YARGIÇLARI - SamırsakFK 9:0