Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demiral SK BAFC
ThefunAttack Tactiek 442
50% Balbezit 50%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart onderschept slim de pass. Hart met een sublieme pass. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 1:0

8e minuut.
Rattameister rent richting de bal. Met opzet legt Ceyhan zijn tegenspeler op de grond. Rattameister is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rattameister met een snel genomen vrije trap. Nalewkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Yıldız de bal. Nalewkowicz is nu in balbezit. Yıldız legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nalewkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rattameister neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devrim probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Hart rent richting de bal. Hart speelt de bal door. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hart kan de bal niet met de borst controleren. Hart geeft een lange en hoge pass. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister draait met de bal, schiet en ... Devrim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 2:0

18e minuut.
Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgüven verovert de bal door een tackle van achteren. Hart met een sublieme pass. Rattameister rent richting de bal. Rattameister draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Edirneliler passt de bal met de wreef. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart passt de bal met de wreef. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Edirneliler geeft de bal voor. Yıldız kopt de bal weg. Özgüven heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tanel kopt de bal weg. Edirneliler is nu in balbezit. Edirneliler geeft een lange en hoge pass. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister schiet op doel. Devrim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Edirneliler rent richting de bal. Edirneliler geeft de bal voor. Yıldız heeft problemen om de bal te vangen. Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 3:0

28e minuut.
Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart passt de bal in één keer door. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nalewkowicz kopt de bal weg. Skoufalis is nu in balbezit. Rattameister rent richting de bal. Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Çağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneliler onderschept slim de pass. Edirneliler geeft een lange en hoge pass. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hart verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ... Rattameister rent richting de bal. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 4:0

40e minuut.
Mersan geeft een lange en hoge pass. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalewkowicz passt de bal in één keer door. Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 25%, BAFC 75%.
Demiral SK - BAFC 5:0

46e minuut.
Skrobowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Çağdeviren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skoufalis kopt de bal weg. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister draait met de bal, schiet en ... Devrim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 6:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Sadıklar de bal onder controle te krijgen. Yıldız rent richting de bal. Mersan geeft een hoge lob. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 7:0

63e minuut.
Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Edirneliler is nu in balbezit. Edirneliler draait met de bal, schiet en ... Devrim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 8:0

68e minuut.
Hart kopt de bal weg. Klungelig pakt Parlatan de bal. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 9:0

72e minuut.
Rattameister geeft een lange en hoge pass. Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz geeft een lange en hoge pass. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 10:0

76e minuut.
Ceyhan speelt de bal door. Klungelig pakt Rattameister de bal. Rattameister geeft een lange en hoge pass. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Hart speelt de bal door. Özgüven probeert de bal aan de voet te houden. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demiral SK - BAFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demiral SK 21%, BAFC 79%.
Demiral SK - BAFC 11:0