Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akelas ReDuX
433 Tactiek Attacking
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 43
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Daar is Lauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauer met een sublieme pass. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Puştea rent richting de bal. Shan verovert de bal door een tackle van achteren. Shan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:1

6e minuut.
Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan passt de bal met de wreef. Vos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Puştea onderschept slim de pass. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan passt de bal in één keer door. Durieux is nu in balbezit. Durieux draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux probeert naar een medespeler te passen. Shan is nu in balbezit. Shan haalt uit met een fantastische trap. Subbanna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:2

16e minuut.
Clouet geeft een lange en hoge pass. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vos is nu in balbezit. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:3

18e minuut.
Vos speelt de bal door. Tilea probeert naar een medespeler te passen. Cárdenas speelt de bal door. Daar is Durieux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durieux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Vos is nu in balbezit. Vos passt de bal zonder na te denken. Shan heeft problemen om de bal te vangen. Shan schiet op doel. Subbanna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Shan is nu in balbezit. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:4

25e minuut.
Wons met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas met een sublieme pass. Shan rent richting de bal. Shan schiet op doel. Subbanna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:5

29e minuut.
Durieux haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Subbanna trapt de bal weg. Lauer is nu in balbezit. Lauer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:6

40e minuut.
Kasabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasabov passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wons de bal onder controle te krijgen. Vos rent richting de bal. Vos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:7

44e minuut.
Seshu speelt de bal door. Shan is nu in balbezit. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan verovert de bal door een tackle van achteren. Shan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Neela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akelas 83%, ReDuX 17%.
Akelas - ReDuX 0:7

46e minuut.
Kłusek komt het veld opgelopen. Guşiţă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Shan rent richting de bal. Lauer rent richting de bal. Lauer passt de bal met de wreef. Shan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Durieux de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Durieux draait met de bal, schiet en ... Mithun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shan is nu in balbezit. Shan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:8

53e minuut.
Raviram probeert naar een medespeler te passen. Kłusek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shan is nu in balbezit. Shan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:9

57e minuut.
Durieux draait met de bal, schiet en ... Lauer kopt de bal weg. Puştea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shan is nu in balbezit. Shan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:10

59e minuut.
Durieux kopt de bal weg. Shan rent richting de bal. Kłusek speelt de bal door. Durieux rent richting de bal. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:11

63e minuut.
Shan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kehl komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Modi geeft een hoge lob. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek speelt de bal door. Durieux is nu in balbezit. Durieux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lauer passt de bal met de wreef. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal in één keer door. Durieux rent richting de bal. Durieux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akelas - ReDuX 0:12

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neela trapt de bal weg. Cárdenas kopt de bal weg. Kehl is nu in balbezit. Kehl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neela trapt de bal weg van het doel. Kłusek kopt de bal weg. Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehl schiet op doel. Neela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akelas 75%, ReDuX 25%.
Akelas - ReDuX 0:12