Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kerala ke Haathi Titaniums Camels
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Sajan met een snelle inworp. Klungelig pakt Gowravaram de bal. Rêgo met een sublieme pass. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nagin probeert naar een medespeler te passen. Rêgo kopt de bal weg. Daar is Gowravaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nagin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Rêgo onderschept slim de pass. Rêgo met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz schiet op doel. Nagin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 1:0

21e minuut.
Nimbalkar controleert de bal met de borst. Nimbalkar probeert naar een medespeler te passen. Shvetank is nu in balbezit. Manoranjan verovert de bal door een tackle van achteren. Manoranjan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavi geeft een hoge lob. Pewar kopt de bal weg. Keshavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoranjan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Phani de bal. Bregu rent richting de bal. Bregu met een sublieme pass. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 2:0

39e minuut.
Sajan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chelidonis met een snelle inworp. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Nagin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pewar met de inworp. Nimbalkar speelt de bal door. Manoranjan rent richting de bal. Manoranjan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala ke Haathi 47%, Titaniums Camels 53%.
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 2:1

59e minuut.
Gowravaram rent richting de bal. Kayeeda begaat een overtreding. Gowravaram raakt geblesseerd tijdens het duel. Nimbalkar met een snel genomen vrije trap. Manoranjan is nu in balbezit. Manoranjan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 2:2

61e minuut.
Rêgo geeft een hoge lob. Chelidonis is nu in balbezit. Sajan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chelidonis raakt geblesseerd tijdens het duel. Rêgo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 3:2

66e minuut.
Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 4:2

70e minuut.
Gowravaram passt de bal in één keer door. Sajan is nu in balbezit. Chelidonis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sajan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sajan kan niet meer verder spelen. Raghuvir komt het veld opgelopen. Gowravaram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Giriraj de bal. Manoranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoranjan haalt uit met een fantastische trap. Uppalapati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kerala ke Haathi 40%, Titaniums Camels 60%.
Kerala ke Haathi - Titaniums Camels 4:2