Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fighting Hawks Pune FC
Normal Tactiek Def 5-2-1-2
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 46.7
weak Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Hayden passt de bal in één keer door. Davidi is nu in balbezit. Davidi met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:1

8e minuut.
Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro passt de bal in één keer door. Davidi speelt de bal door. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chandak heeft problemen om de bal te vangen. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chandak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Sadaram de bal. Davidi is nu in balbezit. Davidi speelt de bal door. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Durbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbec met een sublieme pass. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chandak de bal onder controle te krijgen. Chandrahas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chandak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:3

16e minuut.
Davidi is nu in balbezit. Davidi passt de bal zonder na te denken. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Minz kopt de bal weg. Żebro rent richting de bal. Żebro geeft een hoge lob. Hayden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:4

21e minuut.
Pravar speelt de bal door. Goli heeft problemen om de bal te vangen. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel. Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żebro probeert de bal met de borst te controleren. Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żebro probeert de bal met de borst te controleren. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:5

24e minuut.
Durbec passt de bal met de wreef. Davidi rent richting de bal. Davidi passt de bal zonder na te denken. Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:6

34e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson passt de bal zonder na te denken. Davidi met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Minz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Davidi de bal. Davidi met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə passt de bal in één keer door. Minz heeft problemen om de bal te vangen. Minz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żebro de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Durbec passt de bal in één keer door. Davidi rent richting de bal. Davidi passt de bal zonder na te denken. Żebro rent richting de bal. Żebro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi schiet op doel. Żebro probeert de bal aan de voet te houden. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fighting Hawks 77%, Pune FC 23%.
Fighting Hawks - Pune FC 0:7

48e minuut.
Liangliang speelt de bal door. Davidi kopt de bal weg. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:8

53e minuut.
Rima met de inworp. Madhav controleert de bal met de borst. Minz geeft een lange en hoge pass. Hayden is nu in balbezit. Hayden schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Chandak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davidi met een snelle inworp. Żebro is nu in balbezit. Żebro draait met de bal, schiet en ... Chandrahas bokst de bal weg.

60e minuut.
Chandak geeft een hoge lob. Minz geeft een hoge lob. Hayden kopt de bal weg. Żebro rent richting de bal. Żebro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:9

62e minuut.
Daar is Sadaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durbec speelt de bal door. Żebro is nu in balbezit. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi rent richting de bal. Davidi passt de bal in één keer door. Hayden rent richting de bal. Hayden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:10

73e minuut.
Pravar passt de bal in één keer door. Chandak probeert naar een medespeler te passen. Sadaram probeert de bal met de borst te controleren. Hayden is nu in balbezit. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Chandrahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayden rent richting de bal. Hayden schiet op doel. Chandrahas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vajpayee is nu in balbezit. Hayden onderschept slim de pass. Hayden draait met de bal, schiet en ... Chandrahas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:11

75e minuut.
Rima bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi is nu in balbezit. Davidi passt de bal in één keer door. Hayden is nu in balbezit. Hayden draait met de bal, schiet en ... Chandrahas bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:12

84e minuut.
Rot rent richting de bal. Durbec rent richting de bal. Durbec passt de bal zonder na te denken. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:13

88e minuut.
Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden geeft een hoge lob. Daar is Rima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebro is nu in balbezit. Żebro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fighting Hawks - Pune FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fighting Hawks 71%, Pune FC 29%.
Fighting Hawks - Pune FC 0:14