Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Netanya warriors Green Dragon
צעירה Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Peleg is nu in balbezit. Menachem verovert de bal door een tackle van achteren. Menachem passt de bal in één keer door. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel. Spongin bokst de bal weg. Akale is nu in balbezit. Akale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 1:0

5e minuut.
Fridman is nu in balbezit. Akale rent richting de bal. Akale passt de bal met de wreef. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Spongin bokst de bal weg. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Peleg is nu in balbezit. Peleg geeft de bal voor. Abarbnel kopt de bal weg. Menachem geeft de bal voor. Akale springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Akale rent richting de bal. Ghinescu is nu in balbezit. Akale is nu in balbezit. Akale schiet op doel. Spongin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 2:0

13e minuut.
Yaniv geeft de bal voor. Smadga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sachar de bal onder controle te krijgen. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale geeft een lange en hoge pass. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. Spongin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 3:0

22e minuut.
Aharon is nu in balbezit. Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu schiet op doel. Siboni probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menachem geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghinescu krijgt zijn hoofd ertegen. Spongin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Aharon geeft een hoge lob. Laban rent richting de bal. Laban passt de bal in één keer door. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 4:0

25e minuut.
Elemelech geeft de bal voor. Sabag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabag passt de bal met de wreef. Akale is nu in balbezit. Akale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Peleg rent richting de bal. Ghinescu onderschept slim de pass. Menachem speelt de bal door. Akale rent richting de bal. Akale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 5:0

32e minuut.
Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu passt de bal met de wreef. Akale rent richting de bal. Akale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 6:0

36e minuut.
Doeltrap. Spongin trapt de bal weg. Laban kopt de bal weg. Akale rent richting de bal. Akale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Yaniv geeft de bal voor. Smadga is nu in balbezit. Skaribas verovert de bal door een tackle van achteren. Laban rent richting de bal. Laban geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Menachem kopt de bal weg. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu passt de bal met de wreef. Akale rent richting de bal. Akale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 7:0

44e minuut.
Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siboni de bal. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 15%, Green Dragon 85%.
Netanya warriors - Green Dragon 8:0

46e minuut.
Shayzinger komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Skaribas speelt de bal door. Sabag rent richting de bal. Sabag passt de bal zonder na te denken. Ghinescu rent richting de bal. Ghinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Elemelech is nu in balbezit. Laban verovert de bal door een tackle van achteren. Laban geeft een hoge lob. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 9:0

56e minuut.
Menachem bereikt de bal nog maar net als eerste. Menachem geeft een lange en hoge pass. Akale kopt de bal weg. Ghinescu is nu in balbezit. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 10:0

59e minuut.
Barzilay rent richting de bal. Skaribas verovert de bal door een tackle van achteren. Skaribas probeert naar een medespeler te passen. Laban rent richting de bal. Laban geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Yaniv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale haalt uit met een fantastische trap. Spongin bokst de bal weg.

74e minuut.
Magdziarz geeft een lange en hoge pass. Ghinescu kopt de bal weg. Daar is Siboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akale is nu in balbezit. Akale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sabag heeft problemen om de bal te vangen. Laban met een sublieme pass. Akale is nu in balbezit. Akale haalt uit met een fantastische trap. Spongin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 11:0

80e minuut.
Aharon geeft de bal voor. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu met een sublieme pass. Akale heeft problemen om de bal te vangen. Akale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Siboni rent richting de bal. Akale onderschept slim de pass. Akale speelt de bal door. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Spongin trapt de bal weg. Daar is Peleg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menachem is nu in balbezit. Menachem geeft de bal voor. Akale maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Netanya warriors - Green Dragon 12:0

86e minuut.
Ghinescu passt de bal zonder na te denken. Menachem is nu in balbezit. Menachem passt de bal in één keer door. Akale is nu in balbezit. Akale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Netanya warriors 25%, Green Dragon 75%.
Netanya warriors - Green Dragon 12:0