Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan F.C Maccabi Ashdod
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rozenfeld raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Altman komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Vermot speelt de bal door. Leibovish bereikt de bal nog maar net als eerste. Abramov begaat een overtreding. Abramov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Leibovish geeft een lange en hoge pass. Albert rent richting de bal. Albert passt de bal zonder na te denken. Meshumar is nu in balbezit. Meshumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan F.C - Maccabi Ashdod 0:1

26e minuut.
Vandrman met een sublieme pass. Abramov is nu in balbezit. Abramov met een sublieme pass. Altman is nu in balbezit. Altman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abramov heeft problemen om de bal te vangen. Abramov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan F.C - Maccabi Ashdod 1:1

35e minuut.
Ben Tzvi heeft problemen om de bal te vangen. Brick onderschept slim de pass. Brick passt de bal zonder na te denken. Meshumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshumar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 44%, Maccabi Ashdod 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan F.C - Maccabi Ashdod 1:1

54e minuut.
Ben Tzvi passt de bal met de wreef. Abramov rent richting de bal. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shtrauber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zohar probeert naar een medespeler te passen. Leibovish rent richting de bal. Leibovish geeft de bal voor. Meshumar heeft problemen om de bal te vangen. Meshumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ben Tzvi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tzvi speelt de bal door. Klungelig pakt Abramov de bal. Abramov geeft de bal voor. Altman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Leibovish bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tzvi onderschept slim de pass. Tapra begaat een overtreding. Tapra krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Meshumar kopt de bal weg. Alberman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandrman verovert de bal door een tackle van achteren. Meshumar rent richting de bal. Meshumar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zohar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Albert met een sublieme pass. Meshumar rent richting de bal. Afriat begaat een overtreding. Meshumar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vermot wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan F.C 47%, Maccabi Ashdod 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan F.C - Maccabi Ashdod 1:1