Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matan FC Man O War
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


28e minuut.
Gilat verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi rent richting de bal. Met opzet legt Sharon zijn tegenspeler op de grond. Sharon krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelshvili is nu in balbezit. Edree rent richting de bal. Edree draait met de bal, schiet en ... Israelshvili probeert de bal aan de voet te houden. Hasan bokst de bal weg.

32e minuut.
Sharon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ben Ezra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharon is nu in balbezit. Sharon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ben Ezra de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Shelac is nu in balbezit. Abramovic verovert de bal door een tackle van achteren. Abramovic speelt de bal door. Edree bereikt de bal nog maar net als eerste. Edree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mosinzon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehuven met een snelle inworp. Chen is nu in balbezit. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matan FC 38%, Man O War 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Matan FC - Man O War 0:0

57e minuut.
Heideman rent richting de bal. Heideman geeft een lange en hoge pass. Peleg kopt de bal weg. Sharon is nu in balbezit. Sharon geeft een lange en hoge pass. Perets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Peleg geeft een hoge lob. Sarosi is nu in balbezit. Sarosi speelt de bal door. Janach rent richting de bal. Janach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matan FC - Man O War 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matan FC 67%, Man O War 33%.
Matan FC - Man O War 0:1