Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-01 01:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: Espoli Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2605
niupi cris
cris Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 22.8
excellent Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Siguencia passt de bal met de wreef. Minda rent richting de bal. Siguencia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Aguirre trapt de bal weg van het doel. Siguencia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macias de bal. Yandún rent richting de bal. Yandún draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
niupi - cris 1:0

10e minuut.
Ricanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricanelli geeft de bal voor. Siguencia rent richting de bal. Siguencia haalt uit met een fantastische trap. López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niupi - cris 2:0

14e minuut.
Oviedo passt de bal zonder na te denken. Siguencia rent richting de bal. Siguencia passt de bal in één keer door. Yandún bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandún haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Sostenes speelt de bal door. Yandún heeft problemen om de bal te vangen. Ricanelli rent richting de bal. Ricanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siguencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niupi - cris 3:0

16e minuut.
Daar is López Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Yandún bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia rent richting de bal. Siguencia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yandún rent richting de bal. Siguencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siguencia met een sublieme pass. Yandún bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandún haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macias is nu in balbezit. Macias geeft een lange en hoge pass. Voigt heeft problemen om de bal te vangen. Siguencia is nu in balbezit. Siguencia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Voigt kopt de bal weg. Siguencia is nu in balbezit. Siguencia passt de bal met de wreef. Yandún is nu in balbezit. Yandún haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niupi - cris 4:0

36e minuut.
Calisto geeft de bal voor. Chimbo heeft problemen om de bal te vangen. Ricanelli is nu in balbezit. Ricanelli draait met de bal, schiet en ... Macias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Siguencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pesantes komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Nalquesta is nu in balbezit. Yandún verovert de bal door een tackle van achteren. Yandún draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niupi 44%, cris 56%.
niupi - cris 4:0

49e minuut.
Voigt onderschept slim de pass. Voigt probeert naar een medespeler te passen. Ricanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricanelli schiet op doel. López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niupi - cris 5:0

60e minuut.
Arreaga rent richting de bal. Voigt is nu in balbezit. Voigt passt de bal met de wreef. Mayta is nu in balbezit. Mayta haalt uit met een fantastische trap. Aguirre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Chimbo kopt de bal weg. Macias heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sostenes zal de hoekschop nemen. Oviedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niupi 43%, cris 57%.
niupi - cris 5:0