Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centauros S.C. Valerosos Aucas
seguro3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


33e minuut.
Sandy is nu in balbezit. Sandy haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros S.C. - Valerosos Aucas 1:0

41e minuut.
Tasaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco passt de bal met de wreef. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros S.C. - Valerosos Aucas 2:0

44e minuut.
Barrera met een snelle inworp. Riascos is nu in balbezit. Karwowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riascos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riascos neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 30%, Valerosos Aucas 70%.
Centauros S.C. - Valerosos Aucas 2:0

58e minuut.
Dumas kopt de bal weg. Hernández Pérez is nu in balbezit. Tasaco verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. Monja bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hernández Pérez kopt de bal weg. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski speelt de bal door. Sandy is nu in balbezit. Sandy geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Monja bokst de bal weg.

82e minuut.
Nolasco met een sublieme pass. Tasaco rent richting de bal. Tasaco met een sublieme pass. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karwowski geeft een hoge lob. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Dumas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasaco verovert de bal door een tackle van achteren. Tasaco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros S.C. 26%, Valerosos Aucas 74%.
Centauros S.C. - Valerosos Aucas 2:0