Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Pastuzos Halcones Galácticos F.C.
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 24.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Tarira is nu in balbezit. Tarira geeft een lange en hoge pass. Díaz Martinez kopt de bal weg. Porozo is nu in balbezit. Porozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Pastuzos - Halcones Galácticos F.C. 0:1

17e minuut.
Zevallos is nu in balbezit. Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zevallos. Zevallos krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Arellano geeft de bal voor. Inworp. Tarira met een snelle inworp. Díaz Martinez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Pastuzos 60%, Halcones Galácticos F.C. 40%.
Horribles Pastuzos - Halcones Galácticos F.C. 0:1

51e minuut.
Zevallos met een sublieme pass. Conejo is nu in balbezit. Martus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martus krijgt een gele kaart. Conejo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Conejo kan niet meer verder spelen. Aviles komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Martus rent richting de bal. Martus met een sublieme pass. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra schiet op doel. Siguencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horribles Pastuzos - Halcones Galácticos F.C. 1:1

70e minuut.
Porozo passt de bal met de wreef. Viera is nu in balbezit. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos haalt uit met een fantastische trap. Verduga probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pulí geeft een hoge lob. Zevallos is nu in balbezit. Zevallos speelt de bal door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zevallos rent richting de bal. Zevallos met een sublieme pass. Viera rent richting de bal. Viera draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Pastuzos - Halcones Galácticos F.C. 1:2

83e minuut.
Pulí kopt de bal weg. Zevallos is nu in balbezit. Ledesma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledesma krijgt een gele kaart. Zevallos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zevallos kan niet meer verder spelen. Rosero komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Verduga met een sublieme pass. Martus rent richting de bal. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Viera geeft de bal voor. Porozo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Pastuzos 73%, Halcones Galácticos F.C. 27%.
Horribles Pastuzos - Halcones Galácticos F.C. 1:2