Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TNB Warriors FC BOZRAPARA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
bin Fadzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiah bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiah probeert naar een medespeler te passen. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh haalt uit met een fantastische trap. Ahmed verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ahmed niet meer kan verder spelen. bin Darus komt het veld opgelopen.

5e minuut.
bin Mohd Hanifa is nu in balbezit. bin Tuan Shaari verovert de bal door een tackle van achteren. bin Tuan Shaari met een sublieme pass. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
bin Darus kopt de bal weg. Ahmad Sabri heeft problemen om de bal te vangen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ahmad Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmad Sabri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahmad Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Sabri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wan Nor heeft problemen om de bal te vangen. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan Nor rent richting de bal. Napiah rent richting de bal. Napiah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
bin Abdul Manap heeft problemen om de bal te vangen. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Sabri rent richting de bal. Ahmad Sabri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TNB Warriors - FC BOZRAPARA 0:1

15e minuut.
Mohd Kamal rent richting de bal. bin Darus onderschept slim de pass. Rahmat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rahmat krijgt een gele kaart. bin Darus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. bin Darus kan niet meer verder spelen. Zakariar komt het veld opgelopen. bin Mohd Hanifa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wan Nor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Darus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
bin Sheikh Abu Bakar rent richting de bal. bin Sheikh Abu Bakar passt de bal in één keer door. Napiah rent richting de bal. Ganesh is nu in balbezit. Ganesh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TNB Warriors - FC BOZRAPARA 1:1

33e minuut.
bin Mohd Hanifa kopt de bal weg. Daar is bin Fadzim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Napiah rent richting de bal. Napiah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Warriors 33%, FC BOZRAPARA 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNB Warriors - FC BOZRAPARA 1:1

60e minuut.
Klungelig pakt bin Abdul Manap de bal. bin Fadzim rent richting de bal. Napiah begaat een overtreding. Napiah krijgt een gele kaart.

66e minuut.
bin Katmon geeft een hoge lob. Inworp. bin Azali met de inworp. bin Tuan Shaari bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Tuan Shaari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
bin Jamal Mohd passt de bal in één keer door. bin Mohd Hanifa rent richting de bal. bin Sheikh Abu Bakar onderschept slim de pass. bin Tuan Shaari is nu in balbezit. bin Tuan Shaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TNB Warriors 44%, FC BOZRAPARA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TNB Warriors - FC BOZRAPARA 1:1