Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hypebeast ThreeKingdom Sokker
523 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 27.1
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Pech is nu in balbezit. Pech geeft een hoge lob. Bakti rent richting de bal. Bakti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Moses is nu in balbezit. Wąsik verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsik passt de bal in één keer door. Masulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masulli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kin Fung bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 1:0

7e minuut.
Ţirtea met de inworp. Masulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen begaat een overtreding. Siu Yuen krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gherman passt de bal met de wreef. Kin Fung heeft problemen om de bal te vangen. Posanow is nu in balbezit. Posanow schiet op doel. Chun Shun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tat Kong bokst de bal weg. Bakti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 2:0

14e minuut.
Łysko is nu in balbezit. Lawrence rent richting de bal. Wąsik speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiegel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Klungelig pakt Kin Fung de bal. Posanow rent richting de bal. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. Tat Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mazaka probeert de bal met de borst te controleren. Posanow onderschept slim de pass. Posanow speelt de bal door. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Posanow rent richting de bal. Posanow probeert naar een medespeler te passen. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. Chun Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Masulli rent richting de bal. Masulli geeft een hoge lob. Spiegel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 3:0

38e minuut.
Doeltrap. Sznaucner komt het veld opgelopen. Tat Kong trapt de bal weg. Klungelig pakt Masulli de bal. Masulli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mazaka met een sublieme pass. Tsz Kin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Kin passt de bal met de wreef. Moses heeft problemen om de bal te vangen. Moses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 49%, ThreeKingdom Sokker 51%.
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 3:0

46e minuut.
Lawrence met een sublieme pass. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 4:0

47e minuut.
Doroftei passt de bal in één keer door. Siu Yuen is nu in balbezit. Siu Yuen passt de bal met de wreef. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Posanow is nu in balbezit. Posanow haalt uit met een fantastische trap. Kin Fung probeert de bal aan de voet te houden. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel draait met de bal, schiet en ... Tat Kong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doroftei heeft problemen om de bal te vangen. Doroftei speelt de bal door. Ţirtea geeft de bal voor. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kin Fung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chun Shun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiegel rent richting de bal. Klungelig pakt Spiegel de bal. Spiegel haalt uit met een fantastische trap. Tat Kong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Chun Shun rent richting de bal. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel passt de bal zonder na te denken. Masulli rent richting de bal. Masulli schiet op doel. Tat Kong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Wąsik geeft een hoge lob. Masulli is nu in balbezit. Spiegel is nu in balbezit. Spiegel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 5:0

78e minuut.
Mazaka is nu in balbezit. Posanow onderschept slim de pass. Posanow geeft een hoge lob. Spiegel springt en kopt de bal. Tat Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 6:0

79e minuut.
Fauvel komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Siu Yuen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţirtea met de inworp. Masulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masulli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hypebeast 29%, ThreeKingdom Sokker 71%.
hypebeast - ThreeKingdom Sokker 6:0