Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ThreeKingdom Sokker Qingdao United
442 Tactiek 343mio
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 44
weak Schieten good
poor Passen good
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Cheuk Fung probeert de bal met de borst te controleren. Ducret rent richting de bal. Cadavieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Tat Kong bokst de bal weg.

17e minuut.
Tsz Kwan onderschept slim de pass. Tsz Kwan probeert naar een medespeler te passen. Kurpiewski met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Tat Kong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kurpiewski passt de bal met de wreef. Ducret is nu in balbezit. Ducret haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kin Fung de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kurpiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borbély speelt de bal door. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - Qingdao United 0:1

23e minuut.
Kurpiewski rent richting de bal. Kurpiewski geeft de bal voor. Ducret is nu in balbezit. Ducret draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lawrence rent richting de bal. Machetti onderschept slim de pass. Machetti geeft de bal voor. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Borbély passt de bal in één keer door. Cadavieco rent richting de bal. Cadavieco passt de bal zonder na te denken. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Doroftei passt de bal met de wreef. Figino is nu in balbezit. Moses onderschept slim de pass. Moses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ThreeKingdom Sokker - Qingdao United 1:1

44e minuut.
Ducret rent richting de bal. Ducret geeft de bal voor. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kin Fung de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 72%, Qingdao United 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ThreeKingdom Sokker - Qingdao United 1:1

55e minuut.
Borbély passt de bal zonder na te denken. Ducret is nu in balbezit. Ducret met een sublieme pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mazaka kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuihua de bal. Cuihua geeft een hoge lob. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap. Tat Kong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Siu Yuen geeft de bal voor. Ducret kopt de bal weg. Tsz Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung onderschept slim de pass. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuihua met de inworp. Cadavieco rent richting de bal. Cadavieco geeft een hoge lob. Cheuk Fung maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chun Shun heeft problemen om de bal te vangen. Ducret rent richting de bal. Ducret haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cuihua onderschept slim de pass. Cuihua met een sublieme pass. Ducret bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducret schiet op doel. Tat Kong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ThreeKingdom Sokker - Qingdao United 1:2

87e minuut.
Borbély geeft een hoge lob. Kurpiewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheuk Fung de bal. Cheuk Fung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chun Shun de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ThreeKingdom Sokker 78%, Qingdao United 22%.
ThreeKingdom Sokker - Qingdao United 1:2