Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Elephants Stokes Colts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Yee Yung speelt de bal door. Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu passt de bal met de wreef. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Chi Lun is nu in balbezit. Gang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chi Lun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Min Tong zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gang rent richting de bal. Gang haalt uit met een fantastische trap. Sze Hong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Daar is Zhenpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kei passt de bal met de wreef. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel. Sze Hong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 1:0

13e minuut.
Yee Yung is nu in balbezit. Yee Yung probeert naar een medespeler te passen. Gang rent richting de bal. Gang heeft problemen om de bal te vangen. Gang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 2:0

28e minuut.
Daar is Zhenpeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gang rent richting de bal. Ji Zhi rent richting de bal. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Yee Yung de bal onder controle te krijgen. Wing Kin rent richting de bal. Zhenpeng is nu in balbezit. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zhenpeng speelt de bal door. Moses is nu in balbezit. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 2:1

41e minuut.
Yee Yung bereikt de bal nog maar net als eerste. Nan is nu in balbezit. Min Tong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Min Tong krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zhenpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenpeng speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wing Kei de bal onder controle te krijgen. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Elephants 41%, Stokes Colts 59%.
Bohemian Elephants - Stokes Colts 2:1

46e minuut.
Min Tong speelt de bal door. Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Lun geeft een lange en hoge pass. Gang rent richting de bal. Gang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lai Tung geeft de bal voor. Wai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang verovert de bal door een tackle van achteren. Gang draait met de bal, schiet en ... Sze Hong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 3:1

63e minuut.
Ji Zhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Chiu verovert de bal door een tackle van achteren. Gang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gang schiet op doel. Wai Tung probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 4:1

67e minuut.
Yu Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Chun geeft een lange en hoge pass. Chi Ming kan de bal niet met de borst controleren. Gang is nu in balbezit. Gang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Moses onderschept slim de pass. Wing Kin speelt de bal door. Yee Yung speelt de bal door. Gang rent richting de bal. Gang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nan passt de bal zonder na te denken. Daar is Yee Yung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nan verovert de bal door een tackle van achteren. Nan geeft de bal voor. Chi Lun probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Wing Kei geeft een hoge lob. Gang is nu in balbezit. Gang draait met de bal, schiet en ... Wai Tung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Elephants - Stokes Colts 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Elephants 68%, Stokes Colts 32%.
Bohemian Elephants - Stokes Colts 5:1