Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macheteros Retumbantes Patos Gigantes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Aguayo met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft de bal voor. León maakt een snoekduik en kopt de bal. Mella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Retumbantes - Patos Gigantes 1:0

9e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Perales verovert de bal door een tackle van achteren. Perales geeft een hoge lob. León is nu in balbezit. León schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muñiz speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores speelt de bal door. León rent richting de bal. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Mella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Estévez is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León speelt de bal door. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Macheteros Retumbantes - Patos Gigantes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Retumbantes 57%, Patos Gigantes 43%.
Macheteros Retumbantes - Patos Gigantes 2:0

73e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Daar is Muñiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderón geeft een lange en hoge pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón met een sublieme pass. León heeft problemen om de bal te vangen. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Guillén de bal. González tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guillén is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guillén met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Camarena de bal. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Mella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macheteros Retumbantes 50%, Patos Gigantes 50%.
Macheteros Retumbantes - Patos Gigantes 2:0