Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Electricos Locos Moribundos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beauchamp neemt de hoekschop. Garrido heeft problemen om de bal te vangen. Aguado rent richting de bal. Aguado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:0

7e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Méndez is nu in balbezit. Compres rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arvelo de bal onder controle te krijgen. Barceló werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:1

22e minuut.
Polanco probeert de bal met de borst te controleren. Méndez onderschept slim de pass. Méndez met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero speelt de bal door. Gutiérrez rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Arvelo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morales zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:2

36e minuut.
Aguado met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Electricos 61%, Locos Moribundos 39%.
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:3

68e minuut.
Garrido geeft een hoge lob. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán probeert naar een medespeler te passen. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Acero passt de bal in één keer door. Ledesma is nu in balbezit. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel. Barceló maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Electricos 36%, Locos Moribundos 64%.
Estrellas Electricos - Locos Moribundos 1:4