Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAREK 1918 FCBulgarian39
Defend Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Karakashev heeft problemen om de bal te vangen. Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Dachev met een sublieme pass. Penkov rent richting de bal. Penkov schiet op doel. Cheparinov bokst de bal weg.

10e minuut.
Penchev onderschept slim de pass. Dachev verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Dachev zijn tegenspeler op de grond. Dachev krijgt een gele kaart. Dachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK 1918 - FCBulgarian39 0:1

19e minuut.
Cheparinov trapt de bal weg van het doel. Bilchev kopt de bal weg. Daar is Angelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgov rent richting de bal. Iorgov schiet op doel. Sotirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ovcharov onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palichev met een snelle inworp. Dachev is nu in balbezit. Dachev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Iorgov passt de bal met de wreef. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilchev is nu in balbezit. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev probeert naar een medespeler te passen. Iorgov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panchev onderschept slim de pass. Panchev probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAREK 1918 - FCBulgarian39 1:1

28e minuut.
Sirakov geeft een hoge lob. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Iorgov rent richting de bal. Iorgov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MAREK 1918 - FCBulgarian39 2:1

35e minuut.
Kosturkov geeft de bal voor. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev passt de bal in één keer door. Penkov is nu in balbezit. Penkov schiet op doel. Cheparinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Apostolov geeft een hoge lob. Inworp. Kosturkov met een snelle inworp. Daar is Dachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK 1918 64%, FCBulgarian39 36%.
MAREK 1918 - FCBulgarian39 2:1

52e minuut.
Angelov rent richting de bal. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev probeert naar een medespeler te passen. Penkov is nu in balbezit. Penkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Panchev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arnaudov de bal. Karakashev met een sublieme pass. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dachev draait met de bal, schiet en ... Cheparinov bokst de bal weg.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cheparinov niet meer kan verder spelen. Gluhchev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAREK 1918 69%, FCBulgarian39 31%.
MAREK 1918 - FCBulgarian39 2:1