Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
_!_ Levski Septemvri
сейф Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten adequate
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Gurdev onderschept slim de pass. Gurdev met een sublieme pass. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... Lebre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:1

5e minuut.
Markov probeert naar een medespeler te passen. Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov passt de bal met de wreef. Penchev probeert de bal met de borst te controleren. Penchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:2

6e minuut.
Bilchev passt de bal met de wreef. Gorzejewski met een sublieme pass. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez schiet op doel. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:3

11e minuut.
Penchev rent richting de bal. Penchev speelt de bal door. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:4

15e minuut.
Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugs rent richting de bal. Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugs passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:5

17e minuut.
Klungelig pakt López Jiménez de bal. Penchev is nu in balbezit. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:6

20e minuut.
Rypáček speelt de bal door. Bugs bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez onderschept slim de pass. López Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:7

21e minuut.
Rypáček speelt de bal door. Inworp. Bilchev met de inworp. Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Penchev schiet op doel. Lebre bokst de bal weg.

24e minuut.
Bilchev rent richting de bal. Bilchev passt de bal in één keer door. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez schiet op doel. Lebre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:8

25e minuut.
Bilchev neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Lebre trapt de bal weg van het doel. López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Penchev passt de bal zonder na te denken. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:9

35e minuut.
Cenkov probeert naar een medespeler te passen. Rypáček probeert naar een medespeler te passen. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez schiet op doel. Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:10

37e minuut.
Bilchev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penchev is nu in balbezit. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:11

40e minuut.
Inworp. Bilchev met de inworp. Penchev rent richting de bal. Penchev haalt uit met een fantastische trap. Paal! López Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 95%, Levski Septemvri 5%.
_!_ - Levski Septemvri 0:12

48e minuut.
Markov geeft de bal voor. Gorzejewski met een sublieme pass. López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Penchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penchev draait met de bal, schiet en ... López Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. Lebre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Vutkov passt de bal in één keer door. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev speelt de bal door. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gurdev neemt de hoekschop. Bilchev heeft problemen om de bal te vangen. Lebre met een sublieme pass. López Jiménez is nu in balbezit. López Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:13

58e minuut.
López Jiménez draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Lebre trapt de bal weg van het doel. Penchev is nu in balbezit. Penchev draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tarek is nu in balbezit. Tarek passt de bal met de wreef. Daar is López Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rypáček passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bilchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. López Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_!_ - Levski Septemvri 0:14

72e minuut.
Markov probeert naar een medespeler te passen. Elenski is nu in balbezit. Elenski met een sublieme pass. Klungelig pakt López Jiménez de bal. López Jiménez schiet op doel. Lebre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lestár geeft de bal voor. Vutkov rent richting de bal. Vutkov passt de bal zonder na te denken. López Jiménez rent richting de bal. López Jiménez draait met de bal, schiet en ... Lebre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _!_ 91%, Levski Septemvri 9%.
_!_ - Levski Septemvri 0:14