Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Tapanari Фк Кършияка
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Kocev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balev komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Balev is nu in balbezit. Berbatov onderschept slim de pass. Balev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asparuhov onderschept slim de pass. Asparuhov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pitev geeft een lange en hoge pass. Yanakiev rent richting de bal. Dzhingozov maakt een afschuwelijke overtreding. Dzhingozov krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Boshnakov speelt de bal door. Kalchev kopt de bal weg. Balev heeft problemen om de bal te vangen. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pitev speelt de bal door. Lisichkov is nu in balbezit. Tepsiev rent richting de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pitev met een sublieme pass. Poshev rent richting de bal. Poshev speelt de bal door. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 48%, Фк Кършияка 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Tapanari - Фк Кършияка 0:0

46e minuut.
Asparuhov rent richting de bal. Cokov verovert de bal door een tackle van achteren. Cokov passt de bal in één keer door. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Poshev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dzhingozov de bal. Berbatov is nu in balbezit. Dzhingozov verovert de bal door een tackle van achteren. Dzhingozov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubenov verovert de bal door een tackle van achteren. Lyubenov passt de bal met de wreef. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Asparuhov rent richting de bal. Balev verovert de bal door een tackle van achteren. Balev passt de bal zonder na te denken. Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kalchev is nu in balbezit. Kalchev probeert naar een medespeler te passen. Asenov is nu in balbezit. Asenov haalt uit met een fantastische trap. Lishkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Tapanari - Фк Кършияка 1:0

78e minuut.
Kalchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalchev met een sublieme pass. Asparuhov is nu in balbezit. Asenov is nu in balbezit. Asenov schiet op doel. Lishkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Tapanari - Фк Кършияка 2:0

83e minuut.
Berbatov rent richting de bal. Kalchev rent richting de bal. Cokov maakt een afschuwelijke overtreding. Cokov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Tapanari 50%, Фк Кършияка 50%.
AS Tapanari - Фк Кършияка 2:0