Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pirin Blagoevgrad stupid heads
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
average Verdedigen weak


15e minuut.
Vidanov kopt de bal weg. Elenski probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagorov. Zagorov krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Karadaliev is nu in balbezit. Keshedzhiev onderschept slim de pass. Keshedzhiev passt de bal zonder na te denken. Zagorov is nu in balbezit. Zagorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pirin Blagoevgrad - stupid heads 1:0

34e minuut.
Gurdev speelt de bal door. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov passt de bal in één keer door. Subev rent richting de bal. Subev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Stankov passt de bal in één keer door. Zagorov is nu in balbezit. Elenski is nu in balbezit. Zagorov verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gurdev speelt de bal door. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov passt de bal in één keer door. Subev rent richting de bal. Subev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 67%, stupid heads 33%.
Pirin Blagoevgrad - stupid heads 1:0

53e minuut.
Vidanov onderschept slim de pass. Vidanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Botev de bal. Zagorov is nu in balbezit. Zagorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gurdev geeft de bal voor. Mungov is nu in balbezit. Mungov geeft een lange en hoge pass. Zagorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zlatkov geeft een lange en hoge pass. Elenski geeft een hoge lob. Zlatkov heeft problemen om de bal te vangen. Panchev is nu in balbezit. Panchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pirin Blagoevgrad - stupid heads 1:1

83e minuut.
Elenski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakаrdzhiev met een snelle inworp. Vidanov is nu in balbezit. Vidanov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pirin Blagoevgrad 46%, stupid heads 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pirin Blagoevgrad - stupid heads 1:1