Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pleshos Чародеи
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 30.6
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhivkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Środziński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arango Gómez trapt de bal weg van het doel. Daar is Despodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Despodov heeft problemen om de bal te vangen. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dzhingozov is nu in balbezit. Di Corato onderschept slim de pass. Poshev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Corato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hayrikyan neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hayrikyan passt de bal zonder na te denken. Chimov heeft problemen om de bal te vangen. Chimov passt de bal met de wreef. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Opov schiet op doel. Dejerfy kopt de bal weg. Opov heeft problemen om de bal te vangen. Belev rent richting de bal. Belev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Elenov rent richting de bal. Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Chimov rent richting de bal. Chimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Poshev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshev met een sublieme pass. Belev bereikt de bal nog maar net als eerste. Opov bereikt de bal nog maar net als eerste. Opov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Despodov geeft een hoge lob. Dejerfy is nu in balbezit. Met opzet legt Opov zijn tegenspeler op de grond. Opov krijgt een gele kaart. Dejerfy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dejerfy kan niet meer verder spelen. Lockhart komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dzhingozov passt de bal zonder na te denken. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan passt de bal in één keer door. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan speelt de bal door. Yovov rent richting de bal. Chimov onderschept slim de pass. Chimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pleshos 55%, Чародеи 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pleshos - Чародеи 0:0

47e minuut.
Dechev rent richting de bal. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu geeft een lange en hoge pass. Di Corato heeft problemen om de bal te vangen. Di Corato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pleshos - Чародеи 0:1

60e minuut.
Środziński onderschept slim de pass. Środziński speelt de bal door. Daar is Di Corato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Corato haalt uit met een fantastische trap. Cvetankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Cvetankov trapt de bal weg van het doel. Vuchev kopt de bal weg. Wolfram rent richting de bal. Wolfram geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Vuchev passt de bal met de wreef. Chimov rent richting de bal. Chimov passt de bal zonder na te denken. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Despodov de bal. Di Corato verovert de bal door een tackle van achteren. Di Corato haalt uit met een fantastische trap. Cvetankov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pleshos - Чародеи 0:2

87e minuut.
Środziński speelt de bal door. Despodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Corato onderschept slim de pass. Di Corato schiet op doel. Cvetankov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pleshos - Чародеи 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pleshos 62%, Чародеи 38%.
Pleshos - Чародеи 0:3