Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIDICH90 Чародеи
VIDICH 1 Tactiek 352
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 36
adequate Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Tetevenski passt de bal zonder na te denken. Chimov is nu in balbezit. Palev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimov onderschept slim de pass. Chimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kwon-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hayrikyan met een sublieme pass. Di Corato rent richting de bal. Di Corato draait met de bal, schiet en ... Pinpev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chimov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Чародеи 0:1

24e minuut.
Dejerfy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lichev de bal. Dejerfy is nu in balbezit. Lichev verovert de bal door een tackle van achteren. Lichev schiet op doel. Arango Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Di Corato rent richting de bal. Atanasov geeft de bal voor. Daar is Kuchczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev rent richting de bal. Lichev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ivolgin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madziar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Corato rent richting de bal. Di Corato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Чародеи 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH90 58%, Чародеи 42%.
VIDICH90 - Чародеи 0:2

48e minuut.
Inworp. Cabezas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parishev haalt uit met een fantastische trap. Arango Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tetevenski is nu in balbezit. Chimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tetevenski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tetevenski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ciauşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev draait met de bal, schiet en ... Arango Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Cabezas schiet op doel. Ciauşoiu probeert de bal aan de voet te houden. Chimov rent richting de bal. Tetevenski verovert de bal door een tackle van achteren. Tetevenski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VIDICH90 - Чародеи 1:2

56e minuut.
Hayrikyan probeert naar een medespeler te passen. Di Corato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lichev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lichev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Tobbler speelt de bal door. Chimov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivolgin. Chimov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinpev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chimov rent richting de bal. Di Corato is nu in balbezit. Di Corato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vuchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuchev geeft een hoge lob. Daar is Tobbler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIDICH90 - Чародеи 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIDICH90 53%, Чародеи 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIDICH90 - Чародеи 2:2