Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Bikove PFK Kaliakra Kavarna
Normal Tactiek отбрана
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Lolov onderschept slim de pass. Donchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donchev geeft een hoge lob. Stoikov rent richting de bal. Stoikov haalt uit met een fantastische trap. Donchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:1

7e minuut.
Monsef passt de bal met de wreef. Leonov rent richting de bal. Leonov met een sublieme pass. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:2

9e minuut.
Monsef probeert naar een medespeler te passen. Sayf controleert de bal met de borst. Sayf geeft een lange en hoge pass. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sayf kopt de bal weg. Daar is Rachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalov rent richting de bal. Rachev verovert de bal door een tackle van achteren. Rachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pamukov kopt de bal weg. Leonov probeert naar een medespeler te passen. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev schiet op doel. Donchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:3

13e minuut.
Semov speelt de bal door. Stoikov is nu in balbezit. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsef rent richting de bal. Monsef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kabulov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabulov met een sublieme pass. Leonov probeert naar een medespeler te passen. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donchev trapt de bal weg. Sayf kopt de bal weg. Klungelig pakt Rachev de bal. Rachev haalt uit met een fantastische trap. Donchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:4

20e minuut.
Rachev met een sublieme pass. Sayf rent richting de bal. Sayf speelt de bal door. Stoikov is nu in balbezit. Stoikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:5

29e minuut.
Bakalov met een sublieme pass. Sayf is nu in balbezit. Sayf met een sublieme pass. Stoikov rent richting de bal. Stoikov schiet op doel. Donchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leonov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rachev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Despodov onderschept slim de pass. Sayf geeft de bal voor. Bakalov heeft problemen om de bal te vangen. Stoikov rent richting de bal. Stoikov draait met de bal, schiet en ... Donchev bokst de bal weg.

35e minuut.
Stoikov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chaushev komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Klungelig pakt Rozanov de bal. Rozanov geeft een lange en hoge pass. Rachev is nu in balbezit. Rachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev geeft een hoge lob. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 76%, PFK Kaliakra Kavarna 24%.
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:6

47e minuut.
Genchev is nu in balbezit. Chaushev verovert de bal door een tackle van achteren. Chaushev geeft de bal voor. Rachev is nu in balbezit. Rachev draait met de bal, schiet en ... Donchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rachev is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leonov neemt de hoekschop. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:7

53e minuut.
Genchev kopt de bal weg. Despodov met een sublieme pass. Sayf heeft problemen om de bal te vangen. Sayf geeft een lange en hoge pass. Rachev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Monsef passt de bal zonder na te denken. Chaushev heeft problemen om de bal te vangen. Bakalov rent richting de bal. Chaushev onderschept slim de pass. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Karpuzov kopt de bal weg. Sayf rent richting de bal. Sayf speelt de bal door. Rachev rent richting de bal. Rachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:8

59e minuut.
Daar is Chaushev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaushev speelt de bal door. Parashkevov is nu in balbezit. Rachev onderschept slim de pass. Rachev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:9

62e minuut.
Monsef rent richting de bal. Monsef geeft de bal voor. Klungelig pakt Bakalov de bal. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:10

64e minuut.
Genchev rent richting de bal. Rachev rent richting de bal. Rachev passt de bal in één keer door. Chaushev heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Karpuzov is nu in balbezit. Rachev verovert de bal door een tackle van achteren. Rachev probeert naar een medespeler te passen. Chaushev rent richting de bal. Chaushev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Semov rent richting de bal. Sayf met een sublieme pass. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev onderschept slim de pass. Rachev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Donchev speelt de bal door. Sayf kopt de bal weg. Klungelig pakt Karpuzov de bal. Leonov rent richting de bal. Leonov geeft een lange en hoge pass. Donchev bokst de bal weg.

75e minuut.
Leonov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf met een sublieme pass. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:11

77e minuut.
Pamukov rent richting de bal. Klungelig pakt Monsef de bal. Rachev met een sublieme pass. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Monsef verovert de bal door een tackle van achteren. Monsef speelt de bal door. Rachev rent richting de bal. Rachev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev schiet op doel. Donchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:12

83e minuut.
Sayf speelt de bal door. Rachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev passt de bal in één keer door. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev haalt uit met een fantastische trap. Donchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chaushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaushev draait met de bal, schiet en ... Donchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Bikove 81%, PFK Kaliakra Kavarna 19%.
Chernite Bikove - PFK Kaliakra Kavarna 0:13