Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kukësi SK Skënderbeu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Zeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeka passt de bal in één keer door. Jonuzi is nu in balbezit. Jonuzi haalt uit met een fantastische trap. Shllaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 0:1

14e minuut.
Palokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeka verovert de bal door een tackle van achteren. Zeka probeert naar een medespeler te passen. Badivuku is nu in balbezit. Badivuku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Çukani met een sublieme pass. Ukëmema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema met een sublieme pass. Lushi rent richting de bal. Lushi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Palokaj met een sublieme pass. Gremniku is nu in balbezit. Gremniku met een sublieme pass. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ukëmema probeert naar een medespeler te passen. Kastrati is nu in balbezit. Kastrati met een sublieme pass. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Demaqi geeft de bal voor. Kuqo is nu in balbezit. Kuqo probeert naar een medespeler te passen. Gremniku is nu in balbezit. Gremniku geeft de bal voor. Esati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Demaqi met de inworp. Palokaj is nu in balbezit. Palokaj speelt de bal door. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 46%, SK Skënderbeu 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Kukësi - SK Skënderbeu 1:1

53e minuut.
Ukëmema rent richting de bal. Demollari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukëmema verovert de bal door een tackle van achteren. Ukëmema schiet op doel. Esati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 2:1

57e minuut.
Ukëmema heeft problemen om de bal te vangen. Ukëmema met een sublieme pass. Kastrati rent richting de bal. Ukëmema onderschept slim de pass. Ukëmema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jonuzi kopt de bal weg. Billa probeert de bal aan de voet te houden. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi schiet op doel. Esati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 3:1

69e minuut.
Jonuzi rent richting de bal. Fana rent richting de bal. Fana geeft een hoge lob. Lushi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 4:1

73e minuut.
Klungelig pakt Zeka de bal. Demaqi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaqi met een sublieme pass. Jonuzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonuzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jonuzi onderschept slim de pass. Jonuzi passt de bal in één keer door. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku haalt uit met een fantastische trap. Shllaki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 4:2

77e minuut.
Esati trapt de bal weg van het doel. Kuqo kan de bal niet met de borst controleren. Kuqo passt de bal zonder na te denken. Lushi rent richting de bal. Lushi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kukësi - SK Skënderbeu 5:2

90e minuut.
Zhuzhumi met een sublieme pass. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuqo. Kuqo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kukësi 56%, SK Skënderbeu 44%.
AC Kukësi - SK Skënderbeu 5:2