Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Erzeni KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Ismaili passt de bal in één keer door. Marashi rent richting de bal. Kurtishi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtishi schiet op doel. Haliti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Erzeni - KS Vëllaznimi 0:1

8e minuut.
Kurtishi is nu in balbezit. Alia verovert de bal door een tackle van achteren. Alia met een sublieme pass. Esati rent richting de bal. Esati schiet op doel. Bufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Alia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku onderschept slim de pass. Zhinipotoku probeert naar een medespeler te passen. Lekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Llaskuci is nu in balbezit. Zhinipotoku is nu in balbezit. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kurtishi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia is nu in balbezit. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ramadani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramovi met de inworp. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mici rent richting de bal. Marashi verovert de bal door een tackle van achteren. Marashi met een sublieme pass. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. Esati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IS Erzeni - KS Vëllaznimi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 43%, KS Vëllaznimi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Erzeni - KS Vëllaznimi 1:1

54e minuut.
Zhinipotoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili onderschept slim de pass. Mici begaat een overtreding. Mici krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zhinipotoku speelt de bal door. Esati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siliqi. Esati raakt geblesseerd tijdens het duel. Marashi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alia onderschept slim de pass. Alia geeft een hoge lob. Boja rent richting de bal. Esati verovert de bal door een tackle van achteren. Esati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marashi passt de bal zonder na te denken. Esati is nu in balbezit. Siliqi rent richting de bal. Esati is nu in balbezit. Esati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Erzeni 41%, KS Vëllaznimi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IS Erzeni - KS Vëllaznimi 1:1