Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Udig Granindo CF
Normal Tactiek Man. City 4-3-3
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Prambadi is nu in balbezit. Prambadi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kartiko de bal. Kartiko schiet op doel. Budiarto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Udig - Granindo CF 1:0

15e minuut.
Gros rent richting de bal. Gros geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kartiko de bal onder controle te krijgen. Szczepańczyk is nu in balbezit. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Yapari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Udig - Granindo CF 1:1

24e minuut.
Djermouni speelt de bal door. Antolak is nu in balbezit. Antolak speelt de bal door. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk haalt uit met een fantastische trap. Yapari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udig 47%, Granindo CF 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Udig - Granindo CF 1:1

46e minuut.
Nurdiansyah komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Djermouni passt de bal met de wreef. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak passt de bal zonder na te denken. Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Udig - Granindo CF 1:2

51e minuut.
Nurdiansyah probeert naar een medespeler te passen. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni met een sublieme pass. Szczepańczyk rent richting de bal. Szczepańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Udig - Granindo CF 1:3

52e minuut.
Szczepańczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butteri komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Yapari trapt de bal weg van het doel. Antolak is nu in balbezit. Antolak passt de bal in één keer door. Lucescu rent richting de bal. Lucescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Varga rent richting de bal. Antolak is nu in balbezit. Antolak probeert naar een medespeler te passen. Butteri heeft problemen om de bal te vangen. Butteri schiet op doel. Yapari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
Antolak kopt de bal weg. Sernay bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni onderschept slim de pass. Djermouni geeft een hoge lob. Daar is Rasyid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malanua komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Antolak passt de bal zonder na te denken. Lucescu is nu in balbezit. Lucescu passt de bal met de wreef. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. Yapari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manukai komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Darmajati komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Valiente rent richting de bal. Valiente geeft een lange en hoge pass. Simunapendi rent richting de bal. Butteri onderschept slim de pass. Butteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Djermouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djermouni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Udig - Granindo CF 1:4

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Nurdin de bal onder controle te krijgen. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu passt de bal zonder na te denken. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Valiente rent richting de bal. Valiente geeft de bal voor. Klungelig pakt Simunapendi de bal. Butteri rent richting de bal. Butteri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Batubara verovert de bal door een tackle van achteren. Valiente onderschept slim de pass. Valiente passt de bal zonder na te denken. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lucescu is nu in balbezit. Djermouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Djermouni passt de bal in één keer door. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Udig 75%, Granindo CF 25%.
Udig - Granindo CF 1:4