Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC PPSM Magelang
442 Tactiek myTactic
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 37.3
adequate Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen good


17e minuut.
Solichin trapt de bal weg van het doel. Nurdjaman kopt de bal weg. Yunus probeert de bal aan de voet te houden. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński haalt uit met een fantastische trap. Ambara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nurdjaman probeert naar een medespeler te passen. Rasyid rent richting de bal. Rasyid probeert naar een medespeler te passen. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:1

23e minuut.
Nurdjaman passt de bal met de wreef. Kambey is nu in balbezit. Supendi maakt een afschuwelijke overtreding. Supendi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nurdjaman passt de bal zonder na te denken. Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasyid probeert naar een medespeler te passen. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Wibisono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurdjaman rent richting de bal. Opaliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opaliński krijgt een gele kaart. Nurdjaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wibisono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Supendi heeft problemen om de bal te vangen. Supendi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 0:2

41e minuut.
Nurdjaman passt de bal zonder na te denken. Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyatu onderschept slim de pass. Supendi verovert de bal door een tackle van achteren. Supendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Soedarmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasyid verovert de bal door een tackle van achteren. Rasyid speelt de bal door. Klungelig pakt Supendi de bal. Supendi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nere verovert de bal door een tackle van achteren. Nere geeft de bal voor. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Ambara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 64%, PPSM Magelang 36%.
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 1:2

53e minuut.
Nurdjaman passt de bal met de wreef. Azhari rent richting de bal. Met opzet legt Adsit zijn tegenspeler op de grond. Azhari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Azhari kan niet meer verder spelen. Zulkarnaen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Rasyid geeft een lange en hoge pass. Tamani controleert de bal met de borst. Rasyid is nu in balbezit. Rasyid geeft een lange en hoge pass. Supendi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Górnicz de bal. Arismunandar speelt de bal door. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 2:2

72e minuut.
Kambey heeft problemen om de bal te vangen. Kambey geeft de bal voor. Kuncahyo heeft problemen om de bal te vangen. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hariyatu heeft problemen om de bal te vangen. Nurdjaman rent richting de bal. Nurdjaman passt de bal in één keer door. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nurdjaman verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdjaman geeft een lange en hoge pass. Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasyid passt de bal in één keer door. Supendi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 2:3

83e minuut.
Doeltrap. Hariyatu met een harde bal richting middenveld. Lantang kopt de bal weg. Daar is Supendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Supendi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 2:4

87e minuut.
Supendi is nu in balbezit. Adsit bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsit met een sublieme pass. Supendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Supendi haalt uit met een fantastische trap. Solichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kambey bereikt de bal nog maar net als eerste. Adsit onderschept slim de pass. Adsit passt de bal in één keer door. Supendi rent richting de bal. Supendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 66%, PPSM Magelang 34%.
Anggrek Ceria FC - PPSM Magelang 2:5