Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: FC Tarkam Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1430
FC Tarkam S.S Lazio Indonesia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Nasir geeft een lange en hoge pass. Arifin rent richting de bal. Nursidik begaat een overtreding. Nursidik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jaelani probeert naar een medespeler te passen. Ramanda is nu in balbezit. Ramanda geeft een hoge lob. Arifin controleert de bal met de borst. Arifin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 0:1

17e minuut.
Irawan rent richting de bal. Latuperisa onderschept slim de pass. Latuperisa probeert naar een medespeler te passen. Gebze is nu in balbezit. Gebze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nursidik verovert de bal door een tackle van achteren. Nursidik passt de bal in één keer door. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hendro de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mahuse met een sublieme pass. Gebze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suprana. Gebze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gebze kan niet meer verder spelen. Febiana komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Rizal geeft een hoge lob. Irawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mulyana zijn tegenspeler op de grond. Mulyana krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Febiana onderschept slim de pass. Maulana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulana geeft een hoge lob. Latuperisa is nu in balbezit. Latuperisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 1:1

42e minuut.
Latuperisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irawan is nu in balbezit. Latuperisa begaat een overtreding. Latuperisa krijgt een gele kaart. Irawan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Irawan kan niet meer verder spelen. Andrean komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Nursidik probeert naar een medespeler te passen. Nasir rent richting de bal. Rizal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rizal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarkam 57%, S.S Lazio Indonesia 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 1:1

53e minuut.
Andrean verovert de bal door een tackle van achteren. Suprana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 2:1

65e minuut.
Soebagdja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Febiana is nu in balbezit. Febiana passt de bal met de wreef. Andrean is nu in balbezit. Andrean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 2:2

74e minuut.
Andrean is nu in balbezit. Andrean geeft de bal voor. Hasan rent richting de bal. Arifin rent richting de bal. Arifin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarkam 48%, S.S Lazio Indonesia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tarkam - S.S Lazio Indonesia 2:2