Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-10 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Gaduhan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2952
Arun Football Club Nusantara F.C.
424 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Klungelig pakt Hasegem de bal. Suherman rent richting de bal. Suherman probeert naar een medespeler te passen. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Adiprasetyo is nu in balbezit. Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurdiyantoro is nu in balbezit. Nurdiyantoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Haay rent richting de bal. Inworp. Haay met de inworp. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cahyadi probeert naar een medespeler te passen. Hasegem is nu in balbezit. Lumbuun verovert de bal door een tackle van achteren. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - Nusantara F.C. 1:0

32e minuut.
Suherman verovert de bal door een tackle van achteren. Suherman passt de bal zonder na te denken. Lumbuun is nu in balbezit. Bojonegoro is nu in balbezit. Bojonegoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Zamrani geeft een lange en hoge pass. Haay rent richting de bal. Haay passt de bal met de wreef. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - Nusantara F.C. 2:0

41e minuut.
Zamzani onderschept slim de pass. Bojonegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Bojonegoro met een sublieme pass. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. Usman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 39%, Nusantara F.C. 61%.
Arun Football Club - Nusantara F.C. 2:0

49e minuut.
Laksana bereikt de bal nog maar net als eerste. Laksana passt de bal zonder na te denken. Lumbuun rent richting de bal. Bojonegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojonegoro haalt uit met een fantastische trap. Usman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Haay rent richting de bal. Pattimura begaat een overtreding. Haay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suherman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Soeharto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arun Football Club - Nusantara F.C. 3:0

63e minuut.
Usman trapt de bal weg. Suherman kopt de bal weg. Lumbuun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbuun haalt uit met een fantastische trap. Zamzani probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haay zal de hoekschop nemen. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun schiet op doel. Soeharto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Usman niet meer kan verder spelen. Tarigan komt het veld opgelopen. Haay met de inworp. Bojonegoro geeft de bal voor. Chandra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lumbuun is nu in balbezit. Lumbuun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Samudra met de inworp. Haay is nu in balbezit. Haay geeft de bal voor. Lumbuun rent richting de bal. Lumbuun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Samudra met de inworp. Haay rent richting de bal. Haay geeft een lange en hoge pass. Lumbuun springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Zamzani rent richting de bal. Zamzani geeft een hoge lob. Ananda probeert de bal aan de voet te houden. Suherman rent richting de bal. Suherman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arun Football Club 19%, Nusantara F.C. 81%.
Arun Football Club - Nusantara F.C. 3:0