Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aresh Mika Milan
Normal Tactiek Mhersheva
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten adequate
hopeless Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Azaryan speelt de bal door. Dembele rent richting de bal. Dembele geeft een hoge lob. Rae is nu in balbezit. Rae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Doeltrap. Azaryan trapt de bal weg van het doel. Gilanyan kopt de bal weg. Daar is Maizena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maizena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - Mika Milan 0:1

5e minuut.
Gilanyan geeft een hoge lob. Azaryan rent richting de bal. Rae onderschept slim de pass. Maizena rent richting de bal. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gilanyan onderschept slim de pass. Gilanyan speelt de bal door. Maizena is nu in balbezit. Maizena schiet op doel. Azaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Dembele onderschept slim de pass. Dembele geeft de bal voor. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Rae rent richting de bal. Rae draait met de bal, schiet en ... Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avetikyan trapt de bal weg van het doel. Gilanyan speelt de bal door. Daar is Rae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rae haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dembele is nu in balbezit. Dembele passt de bal zonder na te denken. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Avetikyan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dembele met de inworp. Gilanyan geeft een lange en hoge pass. Avetikyan bokst de bal weg.

19e minuut.
Dembele met de inworp. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Navasardyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Navasardyan krijgt een gele kaart. Maizena raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilanyan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Avetikyan trapt de bal weg van het doel. Dembele kopt de bal weg. Maizena rent richting de bal. Maizena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ohanyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farfán met de inworp. Gilanyan geeft een hoge lob. Maizena maakt een snoekduik en kopt de bal. Avetikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Maizena rent richting de bal. Ohanyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maizena raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilanyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Avetikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - Mika Milan 0:2

25e minuut.
Navasardyan geeft een lange en hoge pass. Csabai kopt de bal weg. Rae rent richting de bal. Rae draait met de bal, schiet en ... Ohanyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - Mika Milan 0:3

28e minuut.
Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu met een sublieme pass. Maizena heeft problemen om de bal te vangen. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae is nu in balbezit. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae rent richting de bal. Rae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Andrade Almeida is nu in balbezit. Andrade Almeida met een sublieme pass. Gilanyan met een sublieme pass. Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Farfán passt de bal met de wreef. Meloyan heeft problemen om de bal te vangen. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aresh 88%, Mika Milan 12%.
FC Aresh - Mika Milan 0:3

67e minuut.
Gilanyan met een sublieme pass. Dembele speelt de bal door. Andrade Almeida speelt de bal door. Rae rent richting de bal. Rae haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - Mika Milan 0:4

73e minuut.
Rae rent richting de bal. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan passt de bal zonder na te denken. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Andrade Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade Almeida met een sublieme pass. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Avetikyan met een harde bal richting middenveld. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan passt de bal in één keer door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena schiet op doel. Avetikyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aresh - Mika Milan 0:5

79e minuut.
Maizena geeft een lange en hoge pass. Dembele rent richting de bal. Dembele geeft een hoge lob. Rae is nu in balbezit. Rae haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Khachunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade Almeida passt de bal in één keer door. Rae rent richting de bal. Rae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aresh 80%, Mika Milan 20%.
FC Aresh - Mika Milan 0:5