Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noyan Tapan Axperner SA EAST ARMENIA
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kapukranyan rent richting de bal. Kapukranyan passt de bal met de wreef. Arakelyan rent richting de bal. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap. Tsarukyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 0:1

13e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hambartsumyan onderschept slim de pass. Hambartsumyan speelt de bal door. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rostamyan heeft problemen om de bal te vangen. Rostamyan speelt de bal door. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Darchinyan rent richting de bal. Darchinyan passt de bal in één keer door. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 45%, SA EAST ARMENIA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 1:1

47e minuut.
Darchinyan rent richting de bal. Khachatryan rent richting de bal. Met opzet legt Darchinyan zijn tegenspeler op de grond. Darchinyan krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Rostamyan is nu in balbezit. Arakelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachatryan is nu in balbezit. Arakelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 1:2

60e minuut.
Sargsyan geeft een lange en hoge pass. Rostamyan is nu in balbezit. Hambartsumyan onderschept slim de pass. Hambartsumyan haalt uit met een fantastische trap. Tsarukyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 1:3

62e minuut.
Darchinyan is nu in balbezit. Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Dardaryan passt de bal met de wreef. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Darchinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sargsyan is nu in balbezit. Tankyan begaat een overtreding. Sargsyan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sargsyan kan niet meer verder spelen. Karapetyan komt het veld opgelopen. Darchinyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arakelyan is nu in balbezit. Arakelyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noyan Tapan Axperner 46%, SA EAST ARMENIA 54%.
Noyan Tapan Axperner - SA EAST ARMENIA 1:3