Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilikia Tigers Noyan Tapan Axperner
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mkoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkoyan begaat een overtreding. Mkoyan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekejyan geeft een lange en hoge pass. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan is nu in balbezit. Gevorkyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Terryan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aprikyan de bal. Mheryan rent richting de bal. Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan schiet op doel. Tsarukyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Tigers - Noyan Tapan Axperner 1:0

12e minuut.
Terryan rent richting de bal. Dardaryan onderschept slim de pass. Dardaryan met een sublieme pass. Gevorkyan rent richting de bal. Gevorkyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Mnatsakanyan de bal. Aprikyan rent richting de bal. Mnatsakanyan maakt een afschuwelijke overtreding. Mnatsakanyan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Peretsyan met een harde bal richting middenveld. Mihranyan kopt de bal weg. Mheryan is nu in balbezit. Aprikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aprikyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tsarukyan trapt de bal weg van het doel. Dardaryan kopt de bal weg. Mkoyan is nu in balbezit. Mkoyan speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kekejyan zal de hoekschop nemen. Khachatryan rent richting de bal. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Ter Petrosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mermeryan kopt de bal weg. Dardaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihranyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihranyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Tigers 65%, Noyan Tapan Axperner 35%.
Kilikia Tigers - Noyan Tapan Axperner 1:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Terryan de bal onder controle te krijgen. Mkoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ter Petrosyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ter Petrosyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Peretsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan passt de bal met de wreef. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kilikia Tigers - Noyan Tapan Axperner 1:1

65e minuut.
Rostamyan speelt de bal door. Kharatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kharatyan passt de bal zonder na te denken. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan onderschept slim de pass. Terryan geeft een hoge lob. Sadoyan is nu in balbezit. Sadoyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Aprikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan speelt de bal door. Gevorkyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorkyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan speelt de bal door. Aprikyan rent richting de bal. Aprikyan draait met de bal, schiet en ... Mheryan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Tigers 61%, Noyan Tapan Axperner 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kilikia Tigers - Noyan Tapan Axperner 1:1