Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Usumnaran Sasoun Gallant Mihr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kirakosyan onderschept slim de pass. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan passt de bal in één keer door. Baveyan rent richting de bal. Baveyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Gallant Mihr 1:0

8e minuut.
Karapetyan rent richting de bal. Karapetyan geeft een lange en hoge pass. Ghazaryan heeft problemen om de bal te vangen. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ghazaryan speelt de bal door. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasyan geeft de bal voor. Manukyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aronyan rent richting de bal. Ilouyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aronyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ohanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pachajyan probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pachajyan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Usumnaran Sasoun - Gallant Mihr 1:1

40e minuut.
Galstyan geeft een hoge lob. Samvelyan controleert de bal met de borst. Met opzet legt Kalenyan zijn tegenspeler op de grond. Kalenyan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 45%, Gallant Mihr 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Usumnaran Sasoun - Gallant Mihr 1:1

46e minuut.
Manukyan onderschept slim de pass. Manukyan haalt uit met een fantastische trap. Tigranyan heeft problemen om de bal te vangen. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ghazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazaryan passt de bal in één keer door. Tomasyan rent richting de bal. Manukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manukyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Aprikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Karapetyan probeert naar een medespeler te passen. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ghazaryan rent richting de bal. Galstyan onderschept slim de pass. Galstyan probeert naar een medespeler te passen. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan is nu in balbezit. Baveyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baveyan haalt uit met een fantastische trap. Tigranyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sahakyan neemt de hoekschop. Galstyan probeert de bal met de borst te controleren. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan rent richting de bal. Manukyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mahakyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tomasyan de bal onder controle te krijgen. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Usumnaran Sasoun - Gallant Mihr 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Usumnaran Sasoun 41%, Gallant Mihr 59%.
Usumnaran Sasoun - Gallant Mihr 2:1