Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Haydouk Արարատ Sewan
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Miranyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shirinyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Haydouk - Արարատ Sewan 1:0

34e minuut.
Virabyan heeft problemen om de bal te vangen. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan is nu in balbezit. Aivazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aivazyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hay-Ari Haydouk - Արարատ Sewan 1:1

44e minuut.
Zatikyan probeert naar een medespeler te passen. Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Herikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Haydouk 60%, Արարատ Sewan 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hay-Ari Haydouk - Արարատ Sewan 1:1

47e minuut.
Doeltrap. Mirzoyan trapt de bal weg. Virabyan kopt de bal weg. Herikyan kan de bal niet met de borst controleren. Herikyan haalt uit met een fantastische trap. Egoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Haydouk - Արարատ Sewan 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Danayan de bal. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een hoge lob. Kocharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Philiposyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Norayan met de inworp. Aivazyan is nu in balbezit. Aivazyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Stepanyan passt de bal met de wreef. Aivazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazyan passt de bal met de wreef. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan draait met de bal, schiet en ... Mirzoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Doeltrap. Danielyan met een harde bal richting middenveld. Norayan kopt de bal weg. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Haydouk 55%, Արարատ Sewan 45%.
Hay-Ari Haydouk - Արարատ Sewan 2:1