Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marisa United Valletta Wanderers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Montesin onderschept slim de pass. Sant Fournier rent richting de bal. Lombardi begaat een overtreding. Lombardi krijgt een gele kaart. Sant Fournier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sant Fournier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Galea speelt de bal door. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi met een sublieme pass. Brincat rent richting de bal. Brincat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bonett trapt de bal weg van het doel. Imbroll kopt de bal weg. Meli probeert de bal aan de voet te houden. Brincat is nu in balbezit. Brincat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Valletta Wanderers 1:0

15e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Valletta onderschept slim de pass. Valletta passt de bal zonder na te denken. Brincat heeft problemen om de bal te vangen. Brincat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Delicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Delicata passt de bal in één keer door. Zerafa heeft problemen om de bal te vangen. Brincat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brincat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Desira bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbroll is nu in balbezit. Desira verovert de bal door een tackle van achteren. Balzan rent richting de bal. Balzan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Desira bereikt de bal nog maar net als eerste. Desira speelt de bal door. Balzan is nu in balbezit. Balzan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marisa United - Valletta Wanderers 1:1

40e minuut.
Ebejer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balzan de bal. Balzan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Delicata de bal. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi passt de bal met de wreef. Brincat is nu in balbezit. Brincat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 60%, Valletta Wanderers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marisa United - Valletta Wanderers 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Depares de bal. Balzan rent richting de bal. Balzan draait met de bal, schiet en ... Zarb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Valletta Wanderers 1:2

56e minuut.
Valletta geeft de bal voor. Bonett rent richting de bal. Bonett geeft de bal voor. Galea rent richting de bal. Galea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sant Fournier kopt de bal weg. Balzan is nu in balbezit. Imbroll verovert de bal door een tackle van achteren. Desira onderschept slim de pass. Desira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zarb kopt de bal weg. Lombardi rent richting de bal. Desira is nu in balbezit. Balzan rent richting de bal. Balzan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marchett rent richting de bal. Valletta met een sublieme pass. Bonett is nu in balbezit. Brincat verovert de bal door een tackle van achteren. Brincat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Meli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ginuis rent richting de bal. Ginuis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ebejer geeft een hoge lob. Desira rent richting de bal. Desira met een sublieme pass. Balzan rent richting de bal. Balzan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Valletta Wanderers 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 40%, Valletta Wanderers 60%.
Marisa United - Valletta Wanderers 1:3