Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luxol F.C Għarb Politics
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Ghigo rent richting de bal. Ghigo passt de bal zonder na te denken. Satariano is nu in balbezit. De Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marco haalt uit met een fantastische trap. Ricard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lowell geeft een hoge lob. Inworp. Cauchi Inglott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aloisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aloisio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aloisio speelt de bal door. Bajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesin is nu in balbezit. Bajada verovert de bal door een tackle van achteren. Bajada haalt uit met een fantastische trap. Ventura bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Luxol F.C - Għarb Politics 1:0

33e minuut.
Ricard trapt de bal weg. Aloisio kopt de bal weg. Speranza probeert de bal aan de voet te houden. Bajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Azzopardi is nu in balbezit. Montesin onderschept slim de pass. Montesin passt de bal in één keer door. Ghigo rent richting de bal. Ghigo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxol F.C 50%, Għarb Politics 50%.
Luxol F.C - Għarb Politics 1:0

59e minuut.
Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Cauchi Inglott is nu in balbezit. Cauchi Inglott passt de bal met de wreef. Aloisio is nu in balbezit. Aloisio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De Marco passt de bal met de wreef. Grech Cumbo heeft problemen om de bal te vangen. Ghigo is nu in balbezit. Ghigo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grech Cumbo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aloisio onderschept slim de pass. Aloisio probeert naar een medespeler te passen. Speranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajada rent richting de bal. Bajada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Incorvaia met een sublieme pass. Ghigo rent richting de bal. Ghigo passt de bal met de wreef. Daar is De Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luxol F.C 49%, Għarb Politics 51%.
Luxol F.C - Għarb Politics 1:0