Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marsalforn Wolves Hibernians Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Rapa kopt de bal weg. Klungelig pakt Losco de bal. Amato probeert naar een medespeler te passen. Salerno rent richting de bal. Salerno schiet op doel. Zarb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Despott geeft een hoge lob. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfranco is nu in balbezit. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zarb met een harde bal richting middenveld. Despott kopt de bal weg. Salerno bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno draait met de bal, schiet en ... Zarb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Despott geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drago met de inworp. Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Despott de bal. Losco verovert de bal door een tackle van achteren. Losco passt de bal in één keer door. Rapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Wolves 64%, Hibernians Warriors 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marsalforn Wolves - Hibernians Warriors 0:0

52e minuut.
Bonnici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Losco rent richting de bal. Losco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lanfranco rent richting de bal. Hyzler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanfranco. Lanfranco krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Manduca passt de bal in één keer door. Manche` geeft een lange en hoge pass. Mugliett bereikt de bal nog maar net als eerste. Salerno onderschept slim de pass. Salerno draait met de bal, schiet en ... Zarb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bologna is nu in balbezit. Bologna geeft een hoge lob. Bonnici rent richting de bal. Rapa is nu in balbezit. Rapa draait met de bal, schiet en ... Sant` Angelo bokst de bal weg.

88e minuut.
Demartino is nu in balbezit. Lanfranco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demartino. Demartino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsalforn Wolves 41%, Hibernians Warriors 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marsalforn Wolves - Hibernians Warriors 0:0