Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għajn Tuffieħa Regatta Club Sul Klikks GIO FC
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Laus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laus geeft een lange en hoge pass. Gambin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambin draait met de bal, schiet en ... Parascandolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Cassar Torreggiani kan de bal niet met de borst controleren. Debattista rent richting de bal. Felice onderschept slim de pass. Felice schiet op doel. De Marco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap. De Marco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 1:0

27e minuut.
Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Felice onderschept slim de pass. Felice schiet op doel. De Marco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 2:0

29e minuut.
Demartino is nu in balbezit. Demartino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghio de bal. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Parascandolo met een harde bal richting middenveld. Stafrace rent richting de bal. Stafrace passt de bal met de wreef. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 48%, Sul Klikks GIO FC 52%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 2:0

53e minuut.
Laus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gambin de bal. Mifsud legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gambin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leone zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Spiteri kopt de bal weg. Gambin controleert de bal met de borst. Stafrace geeft een lange en hoge pass. Miceli heeft problemen om de bal te vangen. Miceli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Felice rent richting de bal. Cassar Torreggiani is nu in balbezit. Felice is nu in balbezit. Cassar Torreggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar Torreggiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 60%, Sul Klikks GIO FC 40%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Sul Klikks GIO FC 2:0