Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birgu Tal-Lvant Greens Fc
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Bologna geeft een hoge lob. Diacono bereikt de bal nog maar net als eerste. Diacono geeft een hoge lob. Bologna is nu in balbezit. Bologna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ebejer heeft problemen om de bal te vangen. Grillo is nu in balbezit. Met opzet legt Ebejer zijn tegenspeler op de grond. Ebejer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pitre` is nu in balbezit. Sammut onderschept slim de pass. Ebejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammut rent richting de bal. Sammut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Montalto controleert de bal met de borst. Grimaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Montalto zijn tegenspeler op de grond. Montalto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Grillo met een sublieme pass. Grimaldi is nu in balbezit. Psaila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grimaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Grillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birgu Tal-Lvant 43%, Greens Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birgu Tal-Lvant - Greens Fc 0:0

79e minuut.
Ebejer rent richting de bal. Hili onderschept slim de pass. Hili geeft de bal voor. Klungelig pakt Bologna de bal. Stivala is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pitre` kopt de bal weg. Ebejer is nu in balbezit. Grillo maakt een afschuwelijke overtreding. Grillo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Zahra geeft een hoge lob. Bologna kopt de bal weg. Klungelig pakt Diacono de bal. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birgu Tal-Lvant 50%, Greens Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Birgu Tal-Lvant - Greens Fc 0:0