Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DP Kastellas Thriamvos Ionon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Tsirbas geeft een lange en hoge pass. Markoulakis is nu in balbezit. Marmarinos onderschept slim de pass. Marmarinos schiet op doel. Abaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Thriamvos Ionon 1:0

7e minuut.
Poulakis met een harde bal richting middenveld. Meridas is nu in balbezit. Meridas passt de bal zonder na te denken. Psarras bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nearchakos probeert naar een medespeler te passen. Markoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoulakis geeft een lange en hoge pass. Marmarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sgouropoulos met een snelle inworp. Kotzamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirbas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotzamanis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kotzamanis kan niet meer verder spelen. Topalidis komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Klungelig pakt Marmarinos de bal. Soursos verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Psarras neemt de hoekschop. Nearchakos is nu in balbezit. Paal! Nearchakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nearchakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Thriamvos Ionon 2:0

19e minuut.
Doxopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Doxopoulos met een sublieme pass. Paboukidis met een sublieme pass. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tsirbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitropoulos passt de bal met de wreef. Marmarinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos haalt uit met een fantastische trap. Abaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mylonakis geeft een hoge lob. Inworp. Nearchakos met de inworp. Tsirbas geeft een hoge lob. Psarras springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marmarinos heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Adamos passt de bal met de wreef. Soursos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmarinos verovert de bal door een tackle van achteren. Marmarinos schiet op doel. Abaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Kastellas - Thriamvos Ionon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Kastellas 45%, Thriamvos Ionon 55%.
DP Kastellas - Thriamvos Ionon 3:0

58e minuut.
Ladas kopt de bal weg. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis speelt de bal door. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sgouropoulos geeft een hoge lob. Nearchakos controleert de bal met de borst. Nearchakos passt de bal zonder na te denken. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos haalt uit met een fantastische trap. Abaris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Tachtsidis passt de bal in één keer door. Zigouris is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Poulakis ... Strafschop! Zigouris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paboukidis neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Doeltrap. Markoulakis trapt de bal weg. Paboukidis met een sublieme pass. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Kastellas 46%, Thriamvos Ionon 54%.
DP Kastellas - Thriamvos Ionon 3:0