Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Lions PAS GIANNINA 2011
433 Tactiek 4-3-1-2
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 61
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten excellent
poor Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Inworp. Spišovský met de inworp. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou geeft een lange en hoge pass. Korinthios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:1

8e minuut.
Daar is Roussis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilekoglou speelt de bal door. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:2

10e minuut.
Argyroudis met een sublieme pass. Korinthios heeft problemen om de bal te vangen. Kilekoglou met een sublieme pass. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:3

10e minuut.
Dendrinos speelt de bal door. Mountakis heeft problemen om de bal te vangen. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kilekoglou speelt de bal door. Korinthios is nu in balbezit. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios verovert de bal door een tackle van achteren. Korinthios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Korinthios is nu in balbezit. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou passt de bal in één keer door. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Mountakis rent richting de bal. Spišovský verovert de bal door een tackle van achteren. Spišovský geeft een lange en hoge pass. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:4

20e minuut.
Vyzantinos speelt de bal door. Klungelig pakt Argyroudis de bal. Mountakis probeert naar een medespeler te passen. Korinthios rent richting de bal. Korinthios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Abdullayev kopt de bal weg. Roussis heeft problemen om de bal te vangen. Kilekoglou speelt de bal door. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ... Vyzantinos bokst de bal weg. Lappas is nu in balbezit. Lappas draait met de bal, schiet en ... Vyzantinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chloros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korinthios rent richting de bal. Korinthios haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kailas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:5

24e minuut.
Mountakis rent richting de bal. Spišovský verovert de bal door een tackle van achteren. Spišovský geeft een hoge lob. Lappas controleert de bal met de borst. Lappas schiet op doel. Vyzantinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kailas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kilekoglou neemt de hoekschop. Lappas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vyzantinos bokst de bal weg.

26e minuut.
Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou passt de bal zonder na te denken. Daar is Lappas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lappas geeft de bal voor. Korinthios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:6

26e minuut.
Korinthios is nu in balbezit. Anevlavis begaat een overtreding. Korinthios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdullayev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lappas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korinthios de bal. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Roussis speelt de bal door. Spišovský is nu in balbezit. Spišovský geeft de bal voor. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Vyzantinos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:7

31e minuut.
Abdullayev speelt de bal door. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou geeft de bal voor. Lappas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:8

32e minuut.
Korinthios rent richting de bal. Klungelig pakt Kilekoglou de bal. Kilekoglou speelt de bal door. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Abdullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilekoglou speelt de bal door. Lappas rent richting de bal. Lappas draait met de bal, schiet en ... Vyzantinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:9

36e minuut.
Spanoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas onderschept slim de pass. Kilekoglou rent richting de bal. Kilekoglou geeft de bal voor. Daar is Kailas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:10

38e minuut.
Lappas kopt de bal weg. Kilekoglou probeert naar een medespeler te passen. Spišovský heeft problemen om de bal te vangen. Spišovský geeft de bal voor. Lappas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abdullayev kopt de bal weg. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roussis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Spišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský speelt de bal door. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap. Chloros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:11

41e minuut.
Lappas onderschept slim de pass. Lappas passt de bal met de wreef. Spišovský met een sublieme pass. Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Chloros geeft een hoge lob. Inworp. Kilekoglou met de inworp. Spišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vyzantinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:12

44e minuut.
Spišovský probeert naar een medespeler te passen. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou passt de bal met de wreef. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Korinthios is nu in balbezit. Korinthios passt de bal in één keer door. Lappas heeft problemen om de bal te vangen. Lappas schiet op doel. Vyzantinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 87%, PAS GIANNINA 2011 13%.
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:13

50e minuut.
Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas passt de bal in één keer door. Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:14

50e minuut.
Panou komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Spišovský met een snelle inworp. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou passt de bal met de wreef. Chloros is nu in balbezit. Lappas onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Ambroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papapostolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapostolou met een sublieme pass. Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Paparounas kopt de bal weg. Argyroudis is nu in balbezit. Argyroudis geeft een hoge lob. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dendrinos kopt de bal weg. Spišovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišovský met een sublieme pass. Lappas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lappas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Papapostolou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papapostolou geeft een lange en hoge pass. Kilekoglou met een sublieme pass. Klungelig pakt Korinthios de bal. Korinthios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:15

64e minuut.
Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kailas de bal. Lappas rent richting de bal. Lappas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lappas rent richting de bal. Lappas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Anevlavis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdullayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagoudakis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Panou geeft een hoge lob. Daar is Kailas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korinthios rent richting de bal. Korinthios haalt uit met een fantastische trap. Vyzantinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:16

71e minuut.
Korinthios rent richting de bal. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou met een sublieme pass. Korinthios is nu in balbezit. Korinthios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kilekoglou heeft problemen om de bal te vangen. Moysiadis is nu in balbezit. Kilekoglou onderschept slim de pass. Kilekoglou geeft een hoge lob. Lagoudakis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Argyroudis kopt de bal weg. Kilekoglou geeft een hoge lob. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Vyzantinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Korinthios rent richting de bal. Korinthios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Chatzinasios geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Korinthios de bal onder controle te krijgen. Moysiadis rent richting de bal. Kilekoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilekoglou schiet op doel. Vyzantinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kailas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdullayev met een snelle inworp. Kilekoglou is nu in balbezit. Kilekoglou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chloros neemt vlug de vrije trap. Spišovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Spanoudakis de bal. Kilekoglou geeft een hoge lob. Lagoudakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Vyzantinos trapt de bal weg. Spišovský kopt de bal weg. Kilekoglou met een sublieme pass. Korinthios rent richting de bal. Korinthios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vyzantinos met een harde bal richting middenveld. Kilekoglou controleert de bal met de borst. Kilekoglou geeft de bal voor. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions 87%, PAS GIANNINA 2011 13%.
Red Lions - PAS GIANNINA 2011 0:16