Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ilion FC Stonecity F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kizeridis is nu in balbezit. Kizeridis geeft een lange en hoge pass. Kefalogiannis rent richting de bal. Thomopoulos onderschept slim de pass. Thomopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ilion FC - Stonecity F.C. 1:0

14e minuut.
Koiliaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouchos verovert de bal door een tackle van achteren. Malouchos probeert naar een medespeler te passen. Thomopoulos rent richting de bal. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kalogerakis met een sublieme pass. Vasilakakis rent richting de bal. Vasilakakis passt de bal in één keer door. Thomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fokianos passt de bal met de wreef. Stathopoulos geeft een hoge lob. Kefalogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Thomopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Karagiorgis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Legakis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Fotsis geeft de bal voor. Fokianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakakis is nu in balbezit. Vasilakakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilion FC 44%, Stonecity F.C. 56%.
Ilion FC - Stonecity F.C. 1:0

47e minuut.
Kizeridis met een sublieme pass. Thomopoulos is nu in balbezit. Thomopoulos draait met de bal, schiet en ... Malouchos rent richting de bal. Malouchos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Legakis is nu in balbezit. Fotsis rent richting de bal. Legakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fotsis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Thomopoulos kopt de bal weg. Kizeridis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filippas. Filippas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ilion FC 38%, Stonecity F.C. 62%.
Ilion FC - Stonecity F.C. 1:0