Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Aroma` Anenii Noi `Vibropribor` Ungheni
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Canteliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolişacov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolişacov probeert naar een medespeler te passen. Bătrînu heeft problemen om de bal te vangen. Bătrînu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Chiriţa de bal. Bătrînu onderschept slim de pass. Corotaş is nu in balbezit. Corotaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`Aroma` Anenii Noi - `Vibropribor` Ungheni 1:0

12e minuut.
Chiriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corotaş verovert de bal door een tackle van achteren. Corotaş passt de bal zonder na te denken. Bătrînu is nu in balbezit. Bătrînu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cosiac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macoveiciuc speelt de bal door. Daar is Bătrînu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corotaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Corotaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Canteliuc rent richting de bal. Bolişacov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolişacov passt de bal met de wreef. Bătrînu rent richting de bal. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 37%, `Vibropribor` Ungheni 63%.
`Aroma` Anenii Noi - `Vibropribor` Ungheni 1:0

52e minuut.
Bolişacov geeft de bal voor. Inworp. Bardaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basarab rent richting de bal. Basarab geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beschier met de inworp. Klungelig pakt Macoveiciuc de bal. Macoveiciuc passt de bal met de wreef. Bătrînu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrînu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Luşco met een snelle inworp. Corotaş is nu in balbezit. Corotaş met een sublieme pass. Bătrînu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrînu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bliuc is nu in balbezit. Bliuc geeft de bal voor. Luşco probeert de bal aan de voet te houden. Macoveiciuc rent richting de bal. Macoveiciuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Aroma` Anenii Noi 46%, `Vibropribor` Ungheni 54%.
`Aroma` Anenii Noi - `Vibropribor` Ungheni 1:0